• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
243
My ale nemůžeme za to, že třeba hraješ těch světu více, na jeden svět 6 zpráv za celý týden není nic strašného.

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Mám nový nápad obchodování nevím proč jde pouze 1:1 když někdo něco nabízí může si tam dat větší množství proč by to mělo byt 1:1? Nikdy to tak nebylo nabídne 100ks dreva za 150ks hlíny treba to je snad na kazdem kolik pozaduje proc tam je 1:1? obchod neznamena podpora pomoc ale obchod.Podávám návrh na změnu.
Děkuji.

wroge

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
1:1 jde proto, aby nebyl nikdo zvýhodněn či naopak, bylo by to nespravedlivé vůči menším hráčům.

Je obrovský rozdíl obchodovat, pokud mám 500 vesnic, než když jich mám jen 20.

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Tak tam dat alespon nejaky limit treba max si muzes vydelat + 1000ks vic ne ale stale je to obchod to znamena ze prodavajici chce vydelat ze jo to pak nema moc logiku proc 1:1 tak by bylo fajn tam dat limit maximální množství surovin navíc třeba 500 nebo 1000ks vic nelze. A proč nefér? Od toho slouží podpora když malý hráč nemá suroviny tak si je nebude kupovat na trhu ale požáda kmen a nebo větši hráče o pomoc a větši hráč mu pomůže od toho slouží tzv. Podpora surovin.

wroge

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Za mě je to určitě blbost a sem rád, že to tenkrát opravili.
A spoléhat na "cizí" pomoct nemůžeš věčně, někdy ta pomoc není k dispozici oproti vyrovnanému obchodu.

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Tak když bude chtit prodavajici o 1k kusu vice tak to zas neni takova ztrata obchod nema byt pomoc ale trh on neco prodava a druhy kupuje to neni o pomoci ale o obchodu pomoc je podpora s z kmenu by se nasli lidi co mu pomohou a i v pripade utoku poslou podporu

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
Příbuzná nedávno porodila. Prý dítěti hned dělali test inteligence. Jsem vůbec netušil, že se to dělá. Mám tady z toho pocit, že se Ruská Federace dostala k nemocničním záznamům a začala ve velkém verbovat lidi s nejhoršími výsledky těhle poporodních testů a teď je posílá "diskutovat" na tohle fórum.

Zelenej traktůrek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Poprosil bych o zvýšení limitu na počet dodávek ve správci účtu z 50 na neco vice. Ty vylepsene dodavky podle mne daly moznost si zajimave resit logistiku, ale s limitem 50 to je brzy nepouzitelne kdyz clovek zabere o par vesnicek vice.. Navrhuji treba 50+2*pocet vesnic limit.. A nebo cokoliv prijatelneho treba i pro ucet s 200+ vesnicemi. Dekuji

Zelenej traktůrek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Navrhuji par vylepseni pro dynamicke skupiny, ktere jsou uz ted silny uzitecny nastroj.

A)
1.)
přidání filtrů do skupin
- Paladin má knihu [nazev knihy] urovne [>,<,=...] [uroven knihy], vlastní [ano/ne] <- (tyka se to pouze paladina patriciho k vesnici nebo i paladinu na podpore ve vesnici?_

Napriklad: Paladin ma knihu [motivovani] urovne [=] [4], vlastni [ne]
cimz by sel udelat pekny fiiltr na mapu, jestli ma vesnice vlacek (slechtove >= 4 NEBO (slechtove>=3 A motivovani = 4 )

(tyto 2 moznosti, nehlede na to, jake jsou nastaveny sablony)
- Stavba aktivni [ano,ne]
- Rekrutace aktivni [ano,ne] + potencialni moznost specifikovat budovu rekrutace

to by umoznilo udelat filtry kde by slo videt kde jsou treba silni deff paladinove..

2.)
vylepseni filtru
k filtru "obsahuje budovu" pridat checkbox "vcetne stavebni fronty"
k filtru "technologie" pridat i vyzkumy sberu

2.) pridat moznost skryt skupinu, treba skupiny co pouze davaj ikonky na mape/pomocne skupiny pro dynamicke skupiny, ktere clovek samotne nechce klikat/skupiny co nejsou aktualne relevantni ale clovek pak nechce znovu psat filtry..

3.)
umoznit i podminku, jestli vesnice patri do nejake dynamicke skupiny.. Momentalne jde vybrat pouze manualni skupinu. Bude to chtit nejake osetreni, jestli tam neni cyklicka zavislost.. ale bylo by to extremne uzitecne :)

B)
moznost vlastniho serazeni vesnic ve skupinach
Dalsi velmi uzitecna vec by byla pridat moznost "seradit podle" u dynamickych skupin (nebo klidne i manualnich, proc ne). Mohly byt to byt jiz existujici moznosti serazeni, ale clovek by si mohl nastavit podle ceho chce defaultne seradit vesnice. Primarni, sekundarni, .. razeni..
Take by se hodne veci dalo radit podle vsech existujicich ciselnych filtru.. (mnozstvi jednotek, atd..).. Kdyz se podle nich uz filtruje, tak se tak ci tak kontrolujou tak musi byt mozne podle nich i seradit..

Momentalne se to vzdy radi podle jmena, coz neni vzdy prakticke.. Mohlo by se to jinak radit napriklad podle:

bodu,
mnozstvi jednotlive suroviny ci souctu surovin
mnostvi vojska ve vesnici (bud obecne mista v sd, nebo specificke jednotky jako LK na rabovani)
podle mnozstvi volnych obchodniku
podle vzdalenosti od nejake vesnice
podle vzdalenosti od nejake primky na mape, danou 2 vesnicem (coz by mohl byt i filtr)
... atd atd

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
966
Proč byste chtěli politickou mapu zpět a v čem dávala největší výhodu?