• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Proč byste chtěli politickou mapu zpět a v čem dávala největší výhodu?
Já ji nikdy neviděl a spíš chci zpět vesnice, co mi vzaly a mám návrh:

Osobní svět
co to je?
  • svět s všemi budovami, jednotkami, největším výzkumem a jen NPC
  • každý účet by měl vlastní osobní svět
  • Byly by tam barbaři podle rovnice: celkový největší počet bodů děleno 100 zaokrouhleně a bonusové za některé výzkumy
K čemu to je
  • aby si hráči mohly najít strategii
  • aby mohly mít místo bez úspěchů, bez žebříčku, bez událostí (nebo s nimi) bez prémiových věcí, ale s prémiovým trhem

Zelenej traktůrek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Co tak přidat správce ražby pod správce účtu?

Tak by se nemusely modifikovat žádné herní aktuální mechaniky jak se zmiňovalo v anketě. Podle mně ty mechaniky zdvojovac vlajky a dekret nejsou vůbec špatné - motivuje to kmenovou spolupráci v zasílání surovin. Jediný problém je to, že člověk u toho musí sedět 24-48 hodin v kuse a manuálně klikat mince. Odebrání nutnosti manuální ražby podle mně čistě zpříjemní hru a neubere ze hry absolutně nic. Hráč by stále musel řešít logistiku zasílání surovin.

Mohlo by to vypadat vizuálně podobně jako správce rekrutace, mohla by tam zůstat "rezerva" v surovinách a správce by razil mince nad tu rezervu ve vesnicích, kde je správce ražby aktivován.

Případně pokud to nechcete povolit donekonečna, tak tam dát nějaký buď limit vyražených mincí dokdy to hráč musí kliknout znovu, nebo spíš lépe časové omezení jako 2 dny, aby to šlo pohodlně použít na 1 ražbu)

juraskuras

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Takže chceš hrát singleplayer, ale zároveň si na tom vydělat PB do multiplayeru? To by pak nemělo moc smysl bojovat na normálním světě a prodávat surky, by sis nafarmil milion PB a skočil pak jen na nový svět.
Máš hlavu moc v oblacích, jestli chceš hrát singleplayer DK - na internetu je spousta návodů jak si to vytvořit, ale prosím nevymýšlej takové hlouposti.

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Takže chceš hrát singleplayer, ale zároveň si na tom vydělat PB do multiplayeru? To by pak nemělo moc smysl bojovat na normálním světě a prodávat surky, by sis nafarmil milion PB a skočil pak jen na nový svět.
Máš hlavu moc v oblacích, jestli chceš hrát singleplayer DK - na internetu je spousta návodů jak si to vytvořit, ale prosím nevymýšlej takové hlouposti.
ale tohle je super nápad
Osobní svět
co to je?
  • svět s všemi budovami, jednotkami, největším výzkumem a jen NPC
  • každý účet by měl vlastní osobní svět
  • Byly by tam barbaři podle rovnice: celkový největší počet bodů děleno 100 zaokrouhleně a bonusové za některé výzkumy
K čemu to je
  • aby si hráči mohly najít strategii
  • aby mohly mít místo bez úspěchů, bez žebříčku, bez událostí (nebo s nimi) bez prémiových věcí, ale s prémiovým trhem
ten trh by mohl mít pevný kurz jen prodej 250000/1PB to za den nedá nikdo

juraskuras

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
i tak je to hloupost, každou chvíli zde máš svět na kterém za měsíc uděláš několik tisíc PB

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
974
Kdy bude nový svět, to si orientačně můžeš spočítat :)

Zelenej traktůrek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Když má člověk aktivní prémiový účet i obchodní bonus a vytváří nabídky na tržisti, pořád to tam vnucuje 1000 surovin a je otravné to přepisovat na 1500.

Když má hráč aktivní obchodní bonus, tak by to mělo předvyplňovat 1500, ne 1000. Podle mně to nebude pro vývojáře nijak těžké na implementaci, jen to asi nikoho nenapadlo :)