• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

Zdravím, mám tu pár návrhů které stojí za zvážení.

1. Multi účty pro všechny

Support nemá kapacitu na to aby odhaloval multi účty. Na světě classic 11 se to zvrhlo tak že minimálně 8 kmenů je tam vytvořeno z mulťáků. Každý kdo se podívá na body ,,hráčů'' tak ví že je to mulťák. Pokud nemáte nástroje k tomu aby jste mohli multi účty smazat z mapy tak je dovolte pro všechny. Nadělat si 10 mulťáků je snadný ale udržet je už není tak lehké.
Návrh je to trochu absurdní ale kdyby se support věnoval mulťákům tak by tu tento návrh vůbec nemusel být...

2. Hromadné odesílání rabovaček

Toto zlepšení by asi uvítal každý. Opět jsou zde jedinci co mají ilegal skripty a rabování je pro ně jen odkliknuti captchy o které vám přijde oznámení na discord... Nejde jen o skripty ale o opravdové usnadnění hry když jste v práci nebo s rodinou a výletě a dostáváte čočku že pořád čumíte do telefonu. Taky záleží co máte za zaměstnání a jestli si můžete dovolit v práci klikat. Takoví hráči jsou ve výhodě a šance na rabování by se tímto vyrovnali.

3. Perma ban za každý ilegální skript !!!

Nevím jestli je možné aby někdo dostal ban za férové hraní. To by se museli vyjádřit hráči kteří to zažili a mají čisté svědomí. Pokud nějací jsou...

Byl bych rád za nějakou odezvu a info pokud něco takového budete řešit, díky .

DK tým je tvořen dobrovolníky, kteří se této činnosti věnují ve svém volném čase a bez jakéhokoli nároku na finanční odměnu. Čas, který by mohli trávit se svou rodinou, přáteli nebo u vlastních koníčků, věnují právě této hře a jejímu fungování.

V oblasti odhalování multi-účtů a postihování nelegálních skriptů dlouhodobě děláme maximum, které je v našich možnostech. Pokud však s naší prací nejste spokojen, velmi rádi vám nabídneme možnost stát se součástí DK týmu a aktivně se na chodu hry podílet. Nové posily vždy vítáme a jakákoli pomoc je pro nás přínosem. V případě zájmu mi neváhejte napsat soukromou zprávu, obratem se vám ozvu.

Jestli ten nábor bude probíhat takto, tak se nedivím, že tam jsou administrátoři jací tam jsou. Chápu, že vzhledem k tomu, že to dělají zadarmo ve svým vlastním zájmu, asi tam není úplně hnací motor, což dává smysl. Nicméně domnívám se, že máte značne svázané ruce co můžete a nemůžete dělat.
To, že mnohdy banujete hráče, kteří nic neudělali je fakt a to svědčí i o neznalosti administrátorů nebo false positive v rámci detekce.

Konec konců je zajímavé, že na jiných vybraných jazykových verzích to funguje poměrně efektivně a v česku jsme sto let za opicemi a vše je problém. A to člověk by si řekl, že je to centrálně spravované jedním systémem, možná je, ale asi to je i o lidech a jejich zkušenostech a chuťi, to řešit.

V žádném případě není možné, aby byl zablokovaný hráč, který neporušil pravidla hry. Vše podléhá důsledné supervizi, každá blokace je řádná odůvodněná.

To je na diskusi, kterou tady nechci řešit ani vás hanit, protože nevím, s jakými daty pracujete. Nicméně praxe a zkušenosti hráčů v herní komunitě hovoří jinak, respektive někdo si to možná přibarví ale já mám s tím mnoho zkušeností a horší je, že se supportem není nikdy lidská komunikace, jen strojové vykopírování důvodu, který již hráč vidí, takže problém je dvousečný a věřím, že vám vývojáři brzy tyto situace ulehčí, protože je to úmorné v roce 2026 řešit takto neefektivně blokace hráčů či porušení pravidel.
V žádném případě není možné, aby byl zablokovaný hráč, který neporušil pravidla hry. Vše podléhá důsledné supervizi, každá blokace je řádná odůvodněná.
Blokace je jistu jistě odůvodněná, ale je opodstatněná? Má reálný základ porušení pravidel? To je mnohdy značně pro hráče frustrující, když zablokujete někoho, mnohdy i neoprávněně a potom na serveru běhají stovky botů, které pozná i hráč s měsíčními zkušenostmi hraní, ale support dělá, že to nevidí, tak to je pak těžký vůbec na tohle téma vést diskusi.

Jak jsem již uvedl, není možné, abychom někoho zablokovali neoprávněně, vše podléhá důsledné supervizi. Tímto bych tuto diskuzi prosím ukončil.

DK tým je tvořen dobrovolníky, kteří se této činnosti věnují ve svém volném čase a bez jakéhokoli nároku na finanční odměnu. Čas, který by mohli trávit se svou rodinou, přáteli nebo u vlastních koníčků, věnují právě této hře a jejímu fungování.

V oblasti odhalování multi-účtů a postihování nelegálních skriptů dlouhodobě děláme maximum, které je v našich možnostech. Pokud však s naší prací nejste spokojen, velmi rádi vám nabídneme možnost stát se součástí DK týmu a aktivně se na chodu hry podílet. Nové posily vždy vítáme a jakákoli pomoc je pro nás přínosem. V případě zájmu mi neváhejte napsat soukromou zprávu, obratem se vám ozvu.
Už jsem psal a žádná odezva

Zpět