• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Vážení hráči,

v roce 2017 i nadále počítáme s tím, že se budeme snažit hru zlepšovat a přidávat zajímavé funkce, které by vám mohli pomoci či hru ulechčit. Ještě, než se do čehokoliv pustíme, rádi bychom slyšeli vaše názory - Co a proč je potřeba zlepšit/změnit? Budeme rádi, když vaše názory rozepíšete (klidně můžete dodat i nějaký screen).

Vývojáři hry z německé firmy InnoGames chtějí slyšet vaše názory, tak budeme rádi, když se o ně s námi podělíte. Ty nejzajímavější návrhy budeme tlumočit přímo vývojářům hry do Německa!

Děkujeme!
 

DeletedUser42325

Guest
Myslím, že by nebylo na škodu, když už je nový systém pro paladina. Zavést jej i na casual. Casula a Casual2 jsou již světy, které se dosti vyšvihly a tudíž by nebylo na škodu udělat Casual nový - právě s těmito novými updaty :) Na casual 2 denně přibyde celkem dost hráčů a denně jich i celkem dost zbarbaří, protože očekávají něco víc.
Viz zmínka o novém systému :)
Třeba semnou někdo nebude souhlasit :) Ale sem z těch lidí, kteří prostě na klasickém světě nemají šanci vzhledem k hráčům, kteří kupují prodávají atd za PB. Proto je pro mě Casual lepší :) A hlavně více v klidu :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Nový Casual můžeme spustit až ve chvíli, kdy bude ten současný Casual 2 zaplněný hráči po celé mapě, což bude trvat ještě dlouho.

Nemůžeme spouštět Casual kvůli každé novince ve hře, to by tady bylo za chvíli přecasualováno :D
 

DeletedUser25426

Guest
Inventář

Polemizoval jsem v kmeni o předmětech v inventáři - shodli jsme se na tom, že by bylo dobrým vylepšením hry, kdyby se předměty daly darovat nebo směňovat (podobně, jako to jde u vlajek).

Ve hře je dost způsobů, jak tyto bonusy získat, ale každý hráč má jiné potřeby - někdo je útočník, někdo potřebuje hlavně obranné bonusy - prostě spousta jich zůstává zbytečně nevyužito...
Proto jsem se rozhodl sem napsat - třeba nebudu sám, komu by se to líbilo ;)
 

DeletedUser5968

Guest
Je pravda, že se mi zbytečně hromadí obranné předměty a to ikdyž je plýtvám kdykoliv můžu. Nemluvě o tom, že s denními odměnami budu dostávat tyto předměty pravidelně a jejich počet v inventáři ještě zvětší :/. Takže pokud je realizace takové možnosti alespoň trochu možná, tak jen do toho ! :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Některé položky (např. prémiový účet) lze darovat jinému hráči, ostatní nejdou z jednoho důvodu. Je to zneužitelné. Hráč by si mohl vytvořit více účtů, získávat spoustu odměn z různých událostí a pak si to přeposílat na jeden účet a být tak silně zvýhodněn oproti ostatním hráčům. Určitě tedy neplánujeme to povolovat.
 

DeletedUser25426

Guest
Pokud by to bylo možné jen v rámci jednoho světa, je riziko takového počínání mizivé :) Multiúčty support celkem úspěšně odhaluje.

Apropo - když to jde u premia, proč by to nemohlo jít i u bonusů ;)
 

DeletedUser5968

Guest
Něco takového se dá určitě snadno ošetřit. Navíc silné zvýhodnění může hráč získat už jen tím, že dostane "akční nabídku". Kde - myslím - není limit na počet daných balíčků (až teda na peněženku a zdravý rozum jedince) a hráč teda může získat obrovskou převahu oproti ostatním kteří tuto nabídku nemají, nevyužijí anebo využijí v menší míře. - já osobně tuto nabídku za půl roku obdržel jednou, ale vím že někteří hráči ji měli za stejnou dobu i 3x (což je znatelný rozdíl)
obrázek nabídky :
b7b9318b4d1249eea7fd090612eff581.png
 

DeletedUser33829

Guest
Nové grafické úpravy pro prémiové body.

Svět začne ve čtvrtek a za 2 dny už tam je šlechtický kolotoč i ty denní bonusy jsou vtipné, na světě je sedmidenní protekce, ale hráč získá hned dvě zvýhodnění na obranu.:D On je problém, že něco takového vůbec je.;)
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Pokud by to bylo možné jen v rámci jednoho světa, je riziko takového počínání mizivé :) Multiúčty support celkem úspěšně odhaluje.

Apropo - když to jde u premia, proč by to nemohlo jít i u bonusů ;)

Bohužel to o odhalování není pravda. Znám větší množství případů, kdy porušování pravidel na světě nebylo potrestáno nebo bylo "odhaleno" na základě udání jiných hráčů, v některých případech spíše vybrečené větším množstvím nepřátel daného člověka. Nejedná se zdaleka jen o multiúčty, ale i o oficiálně zakázané duály, nepovolené skripty nebo upravené prohlížeče, špatně předané účty, programy na stavbu budov apod.

Když jsem hrál během týdne na jednom speedu, vyskočil mi nějaký dotazník od Inna - vyplnil jsem :D Že ale reálně dají na něco, co jsem napsal (hlavně do volných odpovědí), je ale nepravděpodobné - přitom některé návrhy se netýkají jen omezování prémiových funkcí, zlepšení administrace systému classic a speed serverů apod., ale jsou tam i věci jako "když se v hlavní budově odpočítají suroviny potřebné pro zadání stavby určité budovy, automaticky naskočí "Postavit", ale u kovárny a výzkumů je potřeba refreshovat stránku, aby na výzkum šlo kliknout" apod.
 
Nahoru