• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

DeletedUser40612

Guest
Dobrý den, měl bych menší návrh na vylepšení hry.
Vylepšení by se týkalo obsazování vesnic ( šlechty ).

Napadlo mě že by byl ještě jeden jaký si “panovník” který by fungoval na stejném principu ( panský dvůr, mince ) akorát by byl možný rakrutovat jen jednou za čas za různé milníky ( například za nějaký počet vyražených mincí, dále za obsazení 5 vesnice atd. to už by bylo na vývojářích jak by to nastavili ) , tento “panovník” by byl ale o něco dražší , a rekrutace by trvala déle. Výhoda by ale zpočívala v tom že by dokázal obsadit vesnici “sám” ( s doprovodem samozřejmě ). Tudíž by byl schopný snížit oddanost o 100%
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za tvůj nápad, ale zavedení panovníka, který by snižoval oddanost o 100 nám nepřijde jako vhodný nápad a nebudeme jej realizovat.
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
Nápad na vyšší motivaci pro hraní DK:
stále se setkávám s tím , že vlajky na náklad nikdo nechce, ale fakt nikdo (už ani Puňťa by to nežral..) :D určitě by se více hodila vlajka na rychlost výstavby budov (tak jako je vlajka na zrychlení rekrutace). Na oboje (rekrutace i stavby) jsou nyní bonusy jak v inventáři, tak i v kmeni, atd, ale vlajka je jen na rekrut.
Myslím, že by tuto výměnu vlajky mnoho hráčů uvítalo, protože by takovou výhodu mohli získat za vyšší aktivitu v hraní "zadarmo" (jako ostatní vlajky), ale určitě by i častěji kupovali balíčky vlajek za PB, (byla by to konkurence k těm, kdo "zkracují" a ti by více utráceli za urychlení staveb rovnou, přes hlavní budovu). :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Pár návrhů na nové vlajky již padlo, ale aktuálně není v plánu přidávat nové vlajky do hry. Každopádně by vlajka na rychlejší výstavbu měla rozhodně větší smysl, než některé jiné vlajky. Pokud se bude plánovat nějaká změna v oblasti vlajek, určitě tento návrh přistane vývojářům na stole. :)
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
Nádvoří - příkazy - tabulka "cíl" - záložka (klikátko) "oblíbené" - tam se ukládají oblíbené vesnice, ale jsou tam podle data přidání, ocenila bych, aby se rovnali podle vzdálenosti, případně aby se dali pojmenovat nebo očíslovat. :)
Musí se pracně hledat v mapě o co jde, hlavně pokud se všechny jmenují barbarské :D


 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Hodíš mi sem prosím nějaký screen? Podívám se, co by se s tím dalo dělat. :)
 

aRGG

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
to má jednoduché řešení... systém ty barbarské vesnice začne pojmenovávat Barbarská vesnice (BV) 1, BV 2, BV 314, BV 8451, BV 8541... :D.
Počkat ony už jsou pojmenované … BV (396|463):D
 
Nahoru