- Počet poděkování
- 0
Vážení členové komunity Tribes War,
S velkým potěšením bych vám chtěl představit svůj osobní návrh nového herního kola s názvem "Invaze". Cílem tohoto kola je nabídnout hráčům jedinečný herní zážitek a vytvořit soutěživější a zábavnější prostředí prostřednictvím následujících vlastností:
Poznámka: Nejsem rodilý mluvčí češtiny, ale mám velký zájem o rychlé herní turnaje. Doufám, že se vám můj návrh bude líbit!
S velkým potěšením bych vám chtěl představit svůj osobní návrh nového herního kola s názvem "Invaze". Cílem tohoto kola je nabídnout hráčům jedinečný herní zážitek a vytvořit soutěživější a zábavnější prostředí prostřednictvím následujících vlastností:
Navrhované vlastnosti:
- Deaktivace rabování: V tomto kole bude funkce rabování deaktivována. Hráči se budou moci plně soustředit na budování vesnic, rozvíjení strategií a spolupráci se členy svého kmene, aniž by se museli spoléhat na výhody rabování.
- Zrychlená produkce: Produkce surovin bude zvýšena 8x (8x30 = 240). To umožní hráčům rychleji budovat své vesnice a zapojit se do soutěže.
- Vyšší konkurence: Deaktivace rabování zaměří soutěž na budování, rozvoj a spolupráci. Tím se vytvoří rovné podmínky mezi hráči na PC a mobilních zařízeních.
- Eliminace podvodů: Deaktivace rabování také odstraní možnost podvodů, což bude obzvlášť výhodné u rychlých kol. Navíc to vyrovná rozdíly mezi hráči na různých platformách.
Podrobnosti a vlastnosti kola:
Důležité body:
- Počáteční body: 26 bodů.
- Délka kola: Doporučené trvání 3–4 hodiny.
- Podmínky vítězství: Vyhrává hráč s nejvyšším počtem bodů na konci kola.
- Produkce surovin: Zvýšení 8x (8x30 = 240).
Specifika kola:
- Dobývání vesnic: Možné.
- Dobývání barbarů: Možné.
- Počáteční úroveň budov: 26.
- Limit farmy: Neaktivní.
- Dohled: 100 ms.
- Zrušení útoku: 120 sekund.
- Ochrana pro začátečníky: 25 minut.
- Rytíři: Aktivní, bez vybavení.
- Lukostřelci: Aktivní.
- Výzkumný systém: Základní.
- Limit kmene: 5 členů. Útoky mezi členy kmene nejsou povoleny, vnější podpora je zakázána a opuštění kmene není možné.
- Limit falešných útoků: Aktivní, 1 %.
- Surovinová produkce: ×8 (8x30 = 240).
- Platební metoda: Zlaté mince.
- Cena zlata: Normální.
- Misionářská zóna: 100 polí.
- Ztráta loajality: 20–35.
- Domobrana: Aktivní pro 2 vesnice, obnoví se za 1 hodinu.
- Limit hráčů: 100.
- Podmínky vítězství: Hráč s nejvyšším počtem bodů vyhrává.
- Rychlost: 400.
- Rychlost jednotek: 0,6.
- Režim spánku: Není.
- Správa účtu: Aktivní.
- Morálka: Není.
- Odměna: Bude přezkoumána administrátorem.
Důležitá poznámka:
Tato změna se týká jedné herní kola, které bude organizováno každý den nebo každý druhý den, aby přineslo hráčům další zábavu a zpestření herních kol. Jsem přesvědčen, že tato hra nabídne atraktivní a unikátní herní zážitek.Poznámka: Nejsem rodilý mluvčí češtiny, ale mám velký zájem o rychlé herní turnaje. Doufám, že se vám můj návrh bude líbit!