• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Návrh na novou rychlostní hru

sniper life

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Vážení členové komunity Tribes War,

S velkým potěšením bych vám chtěl představit svůj osobní návrh nového herního kola s názvem "Invaze". Cílem tohoto kola je nabídnout hráčům jedinečný herní zážitek a vytvořit soutěživější a zábavnější prostředí prostřednictvím následujících vlastností:

Navrhované vlastnosti:​

• Deaktivace rabování: V tomto kole bude funkce rabování deaktivována. Hráči se budou moci plně soustředit na budování vesnic, rozvíjení strategií a spolupráci se členy svého kmene, aniž by se museli spoléhat na výhody rabování.
  • Zrychlená produkce: Produkce surovin bude zvýšena 8x (8x30 = 240). To umožní hráčům rychleji budovat své vesnice a zapojit se do soutěže.
  • Vyšší konkurence: Deaktivace rabování zaměří soutěž na budování, rozvoj a spolupráci. Tím se vytvoří rovné podmínky mezi hráči na PC a mobilních zařízeních.
  • Eliminace podvodů: Deaktivace rabování také odstraní možnost podvodů, což bude obzvlášť výhodné u rychlých kol. Navíc to vyrovná rozdíly mezi hráči na různých platformách.

Podrobnosti a vlastnosti kola:​

Důležité body:​

• Počáteční body: 26 bodů.
  • Délka kola: Doporučené trvání 3–4 hodiny.
  • Podmínky vítězství: Vyhrává hráč s nejvyšším počtem bodů na konci kola.
  • Produkce surovin: Zvýšení 8x (8x30 = 240).

Specifika kola:​

• Dobývání vesnic: Možné.
  • Dobývání barbarů: Možné.
  • Počáteční úroveň budov: 26.
  • Limit farmy: Neaktivní.
  • Dohled: 100 ms.
  • Zrušení útoku: 120 sekund.
  • Ochrana pro začátečníky: 25 minut.
  • Rytíři: Aktivní, bez vybavení.
  • Lukostřelci: Aktivní.
  • Výzkumný systém: Základní.
  • Limit kmene: 5 členů. Útoky mezi členy kmene nejsou povoleny, vnější podpora je zakázána a opuštění kmene není možné.
  • Limit falešných útoků: Aktivní, 1 %.
  • Surovinová produkce: ×8 (8x30 = 240).
  • Platební metoda: Zlaté mince.
  • Cena zlata: Normální.
  • Misionářská zóna: 100 polí.
  • Ztráta loajality: 20–35.
  • Domobrana: Aktivní pro 2 vesnice, obnoví se za 1 hodinu.
  • Limit hráčů: 100.
  • Podmínky vítězství: Hráč s nejvyšším počtem bodů vyhrává.
  • Rychlost: 400.
  • Rychlost jednotek: 0,6.
  • Režim spánku: Není.
  • Správa účtu: Aktivní.
  • Morálka: Není.
  • Odměna: Bude přezkoumána administrátorem.

Důležitá poznámka:​

Tato změna se týká jedné herní kola, které bude organizováno každý den nebo každý druhý den, aby přineslo hráčům další zábavu a zpestření herních kol. Jsem přesvědčen, že tato hra nabídne atraktivní a unikátní herní zážitek.

Poznámka: Nejsem rodilý mluvčí češtiny, ale mám velký zájem o rychlé herní turnaje. Doufám, že se vám můj návrh bude líbit!

radimgaluska

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Pokud jsem dobře četl tak prostě nedonesu suroviny ani od hráče když půjde normální útok nebo se pletu