• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Návrhy na nové soutěže

DeletedUser33829

Guest
Shedde ty si fakt nemocnej narcis, kterej zase rejpe. Kdybych chtěl na sraz jet tak bych jel. Tady jsem chtěl jen soutěž o ničem nahradit soutěži, kde by jsme se o DK všichni dozvěděli něco zajímavého.A jak píše v dalším příspěvku Hynek, něco podobného je na facebooku, tam se to pořádat může a blbost to neni a tady by to najednou blbost byla. A pokud vim, tak na foru si plakal ty, že nemáš Fb.
Už to pochop, že jediný kdo tu pláče, jsi jenom Ty. Nemít FB beru jakou velkou devízu a několikrát jsem to napsal, tak přestaň tady trapně pořád překrucovat.:Good Nepotřebuju Tebe, abych se dozvěděl o soutěžích na stránkách DK na FB, o těch vím i tak. Takže Ty kdybys chtěl, tak bys jel... aha:eek:... Kdyby někde byly ryby, nebylo by potřeba rybářů. Letos Tě zval osobně Kozmicz. Dokud se nesbalíš a nepojedeš, tak je to jen další typický žvást na netu.:D Takže to vidím, jak tu už poněkolikáté omíláš kvíz ze srazů.
Přečti si pořádně co jsi psal včera, tvrdíš, že soutěže jsou rozdílné, a pak srovnáváš různé tipy soutěží do jednoho.:/Další manipulace, a asi protžoe to ostatní pochopili, tak proto Deynor napsal co napsal. Podívej se jak se tu chováš, nedávno jsi psal, že tu rýpat budeš a teď Ti to vadí?:eek: Až budeš psát jinak a budou mít Tvé příspěvky hlavu a patu...:cool:

Tanto, takže moje odpovědi nic moc.:D U té druhé otázky jsem ještě napsal do názvu spoileru Sovětský svaz/Rusko, protože jsem nějaý takový chyták očekával, možná i proto mě to táhlo do těch končin. Kdybych chtěl být přesný, pak i Tetris vymysleli v SSSR a ne v Rusku. U té čtyřky mě napadlo i to pravidlo selského dvora, bohužel na normálních světech to bylo jen na pár z počátku DK, setkal jsem se s tím na speedu, ale že to má vliv i na to demolování jsem nevěděl, ale tipl bych tu možnost, pokud by to bylo na A, B, C a žádná by nebyla, že je to chyták.
=Jiras= na DK není od půlky roku 2014, byla dlouho členem support týmu, myslím že vyhrála svět 5, napadlo mě to na toho faranta, který z těch dvou hráčů by byl známější u české komunity DK?:Yes A přeci jenom stát tu tipovat by byl nesmysl. Správnou odpověď vím, ale nebylo by fér ji dávat do éteru.:cool: Také jako tip otázky, který si asi nikdo na netu nenajde a je možné napálit skoro každého, kromě těch, kteří se s ní znají. Ta vítězka s21, tak to je bleskosvodka, ta byla tady několik let aktivní na fóru, vedla souboj s Willibaldem na s9, byli spolu v Křeslu pro hosta. Otázka k historii fóra a hry tady by to nebylo až tak nepodstatné, sám jsi tu toho zažil hodně.:)
S tím šlechticem mě právě už před lety vedla také skutečnost se zdemolovanými kasárnami, kdy jsem dobyl vesnici bez nich a rekrutovali se tam lučištníci.:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser40852

Guest
Shedde, ty až dospěješ a srovná se ti to v hlavě tak si tvoji nejbližší oddychnou. Neříkám že jsi hloupý, to ne, sečtělej to jsi, ale tím svým dokazováním svému okolí, že jsi nejchytřejší a hlavně že ty máš vždy pravdu, si to všechno kazíš. Přečti si něco o narcismu. Pak možná pochopíš.
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
No tak, už zase jste v sobě? Nechovejte se prosím už jako 2 puberťáci. :Facepalm
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Jinak fanat se narodil v SSSR, ale teď to neni rus, nýbrž ukrajinec. :p
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
:D :D úžasné , takhle planeta mě baví :D
rasty má zkušenosti, tak jsem chtěla vědět o čem to píše... ALE..
nejdřív jsem se přehlédla a četla nacismus místo narcismus :D
pak jsem si to vygůglila, a dostalo mě to že se to místo nemoci bere jako životní styl :D
směju se asi hodinu :D
chtěla jsem napsat, VEMTE MĚ DO KLUBU, ale to byste mě nevzali :D
 

DeletedUser40852

Guest
Velký lékařský slovník definuje narcismus jako sebelásku. Narcistická porucha osobnosti se dle něj projevuje přehnanými představami jedince o vlastní důležitosti a privilegovanosti, a to i bez ohledu na skutečné výsledky jednání. Častým projevem je i arogantní chování a nedostatek empatie.[1]Není to ale zamilovanost do sebe, to je špatné chápaní, ti lidé se spíše nenávidí a chtějí dosáhnout svého nedostižného ideálu, kterého se však nikdy nedočkají.

Lidé trpící narcistickou poruchou osobnosti se primárně snaží svému okolí dát najevo svou nadřazenost a myšlenou dokonalost. Daný jedinec věnuje sobě více pozornosti než světu, a to pak má negativní dopad na jeho vztahy a život. K tomu využívají falešných citů či přetvářky. Hlavním tématem jejich hovorů jsou oni sami a jejich údajně přínosné činnosti. Na kritiku reagují lhostejností nebo hněvem. Ve vztazích vyžadují bezmezný obdiv od partnera, o jeho city se však nestarají. Nemají dostatek empatie.

Je však pro ně těžké mezilidské vztahy vůbec navodit. Běžně jsou tito lidé uzavřeni citům. Ačkoliv vyhledávají kontakt s opačným pohlavím, často se bojí závazků, kvůli možnosti zklamání či selhání. V započatém vztahu však milují bezpodmínečně, problémem je, že si nepřipouští, že by mohl partner milovat i je, protože to ze své dětské zkušenosti považují za nemožné. Přesto právě oni potřebují cítit, že jsou milováni. Myslí si, že toho nejlépe dosáhnou právě skrze své výsledky, které z toho důvodu nadnášejí

Tak si asi četla jinde:D
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Toto téma je určitě pouze k diskuzi ohledně návrhů nových soutěží, nikoliv ke všeobecné diskuzi. Pokud máte zájem bavit se o čemkoliv jiném, zavítejte prosím do Jarmarku u dubu, kde si můžete podívat o čemkoliv.

Jakékoliv další odpovědi netýkající se návrhů nových soutěží budou smazány.
 

DeletedUser40852

Guest
Škoda, že jste neudělali nějakou soutěž k olympiádě, ať už výtvarnou nebo typovací.
 
Nahoru