• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Najdi song

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vážené hráčky, vážení hráči a příznivci DK fóra

přicházíme s novou soutěží na stále ještě dost dlouhé zimní večery, v níž může získat odměnu téměř každý, kdo se jí zúčastní.
horse-4671545_1280.png

Nevěříte? Tak čtěte dále!
Vaším úkolem bude najít jakoukoli českou nebo slovenskou písničku, která neporušuje pravidla DK fóra (tedy zejména nebude obsahovat neslušná slova nebo pohoršující obrázky apod.) a ve které se vyskytne v jakékoli podobě slovo kůň, koně, koník, koníček, vraník, bělouš, valach (ale ne Valach), klisna, hříbě, klibna, ryzák, poník, no prostě, jakékoli slovo, které je jiným pojmenováním koně nebo koňa.

  • Soutěže se zúčastníte tak, že pod zadání soutěže napíšete svoji odpověď, do které uvedete jen jeden odkaz na píseň (pozor, jen odkaz, nekopírujte texty písní, nevkládejte vlastní texty).
  • V soutěži nebudou uznány odpovědi s názvy skupin, jmény a příjmeními interpretů nebo autorů, pokud by i skladba neobsahovala požadované slovo. Přípustné je pouze, že název skladby bude sice slovo obsahovat, ale pak už v písni nebude přímo zmíněno.
  • Odměněny budou všechny odpovědi, které budou obsahovat takovou písničku, na kterou v odpovědích ještě není odkaz.
4U8PUYDKUAUO.gif
Zahájení soutěže: 19. ledna 2020
Ukončení soutěže:: 31. ledna 2020

Odměna pro všechny soutěžící, kteří splní zadání soutěže, bude jednotná ve výši
50 PB.

První tři nejrychlejší správné odpovědi budou navíc odměněny
vlajkou 5. stupně na obranu.
Diskutovat k soutěži můžete
ZDE.

KONĚ ZIMA.jpg
Váš DK tým
 
Nahoru