• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

napadení - morálka + doba trvání

aRGG

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
a ještě jedna věc mě napadla...

útočník posílá vojsko, na Nádvoří má napsanou morálku, tedy ví do čeho jde... ale obránce to neví a neví, že bude např. dvakrát zvýhodněn, tedy že útočník bude útočit s poloviční silou (morálka 50%)
a když už budem v tomto, nebylo by na škodu nástroj "Zobrazit dobu trvání (Nástroj složky)", který je nyní v Prémiu dát všem - ne aby si přejmenovali útoky, to by zůstala prémiová funkce, ale aby viděli jaká jednotka jak dlouho jde..., ne vždy má člověk ve vesnici všechny jednotky aby to testoval na nádvoří, a někdy má hráč malou vesnici, takže ani nemá vyzkoumáno... (případnou kalkulačkou jsou to zapařený počty jestli jde na mě špeh a nebo už LK, je vzdálenost 5 a nebo 5,1 a jak dlouho to trvá....)


Útok na ...
Povel
Původ Hráč: ...
Vesnice: ...
Cíl Hráč: ...
Vesnice: ...
Příchod: ...
Příjezd do: ...
Morálka: ... (možná i s vysvětlujícím í-čkem)
» Požádat o podporu
» Nádvoří
» Zobrazit dobu trvání (Nástroj složky) -> všeobecná funkce - pouze zobrazení doby cesty jednotlivých druhů jednotek, přejmenovávání by zůstalo u PÚ (teda pokud vývojáři neplánují...)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Díky za tvůj návrh, ovšem musím jej zamítnout. Jedná se o výhodu, kterou nabízí prémiový účet a nebudeme jeho výhody přidávat mezi neprémiové funkce.
 

aRGG

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
hojky... mám tam dva návrhy - a morálka u příkazu není u žádného účtu a napadený ji uvidí jen až bude mít po útoku v oznámení, útočník ji vidí na nádvoří při odesílání...
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
já bych to nechala jak to je, ať je to pro napadeného trochu vzrůšo :D při dalších útocích už bude vědět kolik na něj nepřítel má morálku, ale u toho prvního se budto může zeptat hráče se stejnými body, nebo se prostě nechat překvapit, ne? :) ta info není k ničemu, když napadený neví další faktory.. mě osobně je fuk, kolik na mě mají morálku, protože bonusy a výhody udělají mnohem víc.. a to také zjistím až po prvním útoku, stejně jako bonusy - v oznámení.. :)
 

No More Dreams

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
30
Ak útočník vie akú ma morálku prečo by to nemohol vedieť aj obranca dopredu...
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Pokud tě zajímá morálka přicházejícího útoku, není nic jednoduššího, než si spočítat morálku v simulátoru...
Časy pohybu jednotek z místa A do místa B lze také jednoduše vypočítat. Znáš čas na políčko (z nápovědy nebo ze hry - i nevyzkoumaných jednotek), rychlost světa a vzdálenost mezi vesnicemi lze jednoduše spočítat...
 

aRGG

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
ano, proč to hráči neříct, neukázat, když si to může spočítat...
mj... právě toto je důvod tohoto tématu...
 
Nahoru