• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nastavení světa kde peníze nerozhodují o nejlepších

Roniga

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Zdravím, rád bych viděl nastavení světa, kde není morálka, fake limit, noční bonus a vlajky. Za premiové body by šlo maximálně koupit premium, pomocník rabování, správce účtu, větší produkce surovina obchodní bonus. Nákupy vlajek, surovin, zredukovaných nákladů na stavbu a zkracování výstavby by povoleny nebyly. Nový hráči by díky tomu nebyli znevýhodněny kvůli vlajkám. Aktivní hráči by zase nebyli znevýhodněny morálkou. Rozhodovala by kvalita hráčů a ne o to,kdo mám jak plné peneženky. Tyto premiové fukce, které by bylo možno koupit si myslím, je schopen koupit každý a tím podpořit InnoGames i finančně. Samoszřejmě nejlepší by byl clasic, ale těch 450 PB za 20% na suroviny navíc měsíčně může dát do hry kdokoliv, to se dá lehce vydělat i na jiném světě, kde ti nejbohatší ho rádi za suroviny PB podpoří. Kdo s tímto mým návrhem souhlasí, ať to tu napíše a snad se takový svět brzy spustí.

Však clasiců bylo několik a teď byl nedávno svět bez PB a lidi tam zrovna ve velkém hrát nešli :)

To máš jedno zda to bude s pb nebo ne...teď jsem na 106 kde pb nejsou ale zase je tam spousta známejch tváří s desítkama mulťáků....to už se nedá hrát ty DKčka!!

To máš jedno zda to bude s pb nebo ne...teď jsem na 106 kde pb nejsou ale zase je tam spousta známejch tváří s desítkama mulťáků....to už se nedá hrát ty DKčka!!
Člověk už si ani nemůže do hry pozvat 50 bratránků a sestřenic, aby na každém kroku nečelil nenávistnému hejtu osiřenců.

Omlouvám se pokuď je vaše rodina tak rozsáhlá :D :D ale u některých jedinců hrají i prarodiče a kočka se psem pravděpodobně dle počtů barbarek v jeho okolí.
PS: mám svůj kmen zas tak sám tu nejsem ;)

Zpět