• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nastavení

  • Zakladatel vlákna DeletedUser34223
  • Vytvořeno

DeletedUser

Guest
Podmínky pro vítězstvíNejvíce bodů na konci kola
Kedy je prosím koniec kola? Nikde som to nenašiel.
Tiež by ma zaujímalo, že na akú rýchlu odozvu je nastavený svet, či na 100ms alebo 50?
A mohli by ste dávať info pokope a všetko, nie na 2x (http://cz.twstats.com/cs28/index.php?page=settings a link o jedno vyššie...).
 

DeletedUser33829

Guest
TW Stats nemá nic společného s firmou InnoGames. :) Pokud nenajdeš nastavení na fóru, tak na té stránce, kam odkazuje Biblos najdeš nastavení všech světů.

Odezva závisý na tom, jaké máš internetové připojení. To co jsi napsal je nesmysl.

Konec kola? To je ta nejbombastičtější hláška v nastavení:rofl. Něco jako, když na světěch s paladinem bez zbrojnice k paladinovi napíší, že na světě je, ale nenapíší, že nemá artefakty, nenapíší nic a pak člověk čte několik topiců na fóru od hráčů vyptávajících se na to, proč nemají zbrojnici.:)

Konec kola bude, až jeden kmen ovládne minimálně 80 % mapy a udrží to po dobu 3 měsíců.:hi
 

DeletedUser

Guest
Odezva závisý na tom, jaké máš internetové připojení. To co jsi napsal je nesmysl.
Konec kola bude, až jeden kmen ovládne minimálně 80 % mapy a udrží to po dobu 3 měsíců.:hi

1. Fú chlape, ty si asi ešte neposielal vláčik - 5 útokov do 250ms že? :D Záleží to od serveru - aj keby si mal počítač v NASA s najrýchlejším pripojením tak neodošleš 4 útoky skôr, ako v rozpätí 150ms. DK sú tak skrátka nastavené. A pýtam sa, či tento svet na 50ms alebo 100ms. Na neiktorých svetoch je to 100ms - chytá sa vláčik celkom ľahko a niekde je to 50ms kde chytiť vlak už robí celkom problém...

2. No tak ten koniec tam napísali jak idioti... Bol (tuším sk14 laebo také niečo) svet, kde bol koniec sveta stanovený na istú bodovú hranicu, speedy sú niektoré na časovú hranicu tak som myslel, že aj tu je doba, kedy svet skončí a zvíťazí kmeň s najviac bodmi...

Ale díky :)
 

DeletedUser33829

Guest
Na tu stránku se nedostanu, napíše mi to, že nemám dostatečná práva.:pardon
Biblosi, nevadí že je to psané od světa 1, věc je ta, že je to prostě blbost to co je tam psané.


-> Filcko: Tak dobrý nejsem, 5 útoků jsem nejrychleji naskládal do cca 600 ms a víc jak 5 útoků během jedné sekundy odeslat nejde, je to chráněné a v těhle věcech se moc nevyznám, ale dá se to řešit jinak a poslat 5 šlechticů s full útoky a můžeš je napasovat klidně i po milisekudnách, což bys ovšem dokázal jen se štěstím jak blázen, nicméně se mi jednou povedlo poslat dvě šlechty a byla tam mezera 1ms a kdybys nevěřil, tak mám vyfocené jak mi jdou dvě podpory s rozmezím 2ms, pochopitelně ze dvou vesnic a rozstřelit jde všechno :) klidně Ti rozstřelím vlak i s intervalem 200 ms. :p Na světě 22 jsem s časováním vyhlášený.;)

Full útok si už jen tak nerozstřelíš jak útok s pár sekerníky nebo TK.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
20:1

Zdravím, chci se zeptat jak funguje ta ochrana 20:1? V nastavení světa se píše, že platí prvních 60 dní. Tím se rozumí 60 dní od startu světa, nebo registrace útočníka, nebo obránce? Díky za odpověď
 

DeletedUser34582

Guest
registrácie obráncu....ale nie som si istý, či náhodou nie od založenie vesnice :) že ako keby ho zabrali tak či to neplatí znova :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Těch 60 dní se vztahuje k účtu, ne k vesnici.
 
Nahoru