Já stále věřím v postup našich fotbalistů, ikdyž po zápase se Slováky jsem byl opravdu hodně zklamaný, ale i v tom zápase jsem věřil ještě v nastavení, že ho tam šoupnem, ale šoupli by jsme ho tam, ale betonovali až branku moc. Druhý den po Slovensku jsem si pročítal články.. Koller to vzdal, ale neměl důvod, podle mne na to ještě má, jenže Slováci ho hlídali, a nepustili ho k ničemu, a navíc to neměl komu sklepávat.. Nejvíce se mi na Slovensku líbil asi Dan Pudil, nevím proč, ale líbil se mi docela na tom postu křídelního záložníka. Taky se mi líbil Plašil, ale jak zavinil podle mě nesmyslnou penaltu, tak už to bylo v pr..čicích
V zápase se San Marinem, jsem netrpělivě čekal nástup Tomáše (můj nejoblíbenější hráč už několik let). A Tomáš nastoupil, a podal vynikající výkon, a dokonce předvčerejškem vstřelil za Arsenal
gól, bohužel jen zmírnil prohru. Bez Milana Baroše si nedokážu představit reprezentaci. A myslím že k San Marinu to bude stačit..
Myslím si že když Slováci naklepou prdelku Slovincům, máme pořád reaálnou šanci na postup, a že jí využijeme. (Ale nesmí hrát Štajner
)