• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nefriitka - Nemocnice

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser39989

Guest
V každé válce jsou zranění vopjáci, kteří se mohou vyléčit. Setkala jsem se s nemocnicí v jiné hře a tam nemocnice uzdravovala, podle výše vyzkoumání budovy, určitý počet vojska a vracela je do hry. Na kmenech by se mi to taky líbilo...
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Ale soutěž má určitá pravidla, je potřeba ten návrh zpracovat podle nich.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
To, že hráče mohou napadnou podobné budovy, se podle mne nevylučuje. Může se to odlišit působností, účinkem, vlastnostmi atd.
 

DeletedUser39989

Guest
:)

Jo, nápad je velmi podobný, opsáno to ale nebylo, můj návrh přišel o 2 min.dřív:) Ten její je ale propracovanější a má i obrázek :)
 

DeletedUser33829

Guest
Říkal jsem si, že mi nick něco říká a vzpomněl jsem si, černovlasá Simona ze světa 34, kmeny Immortalis a ALONE, v obou jsi se představila, v prvním jsi dávala i fotku, pamatuji si i věk a město. To už je rok a půl a ani jsi tam dlouho nehrála, brzo jsi skončila. Na co si člověk nevzpomene.

Škoda, kdyby Tě vyřadili, kvůli nedokončenému návrhu.:cry
 

DeletedUser38373

Guest
Ale jak bylo zmíněno. Chtělo by to návrh dotáhnout do konce. :)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru