• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nepřátelská vesnice plná upírů

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Královna biba

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Mám tu malou vesničku,pořád volám ouvej,stavím si jen vojáčky k tomu,když jdou směle na barbarky donesli i něco domů.Barbarky sou plné surek málokdo tam chodí rád raděj čeká až mu vojsko přez den něco nakope-potom stavi nové, vojsko které zase odešle.
Nepřítel tu nikdy nespí je třeba být na pozoru,proto na svou obranu dávám česnek do stavby a do hradu.Nedá pokoj zase útok má ves plnou upírů-ničí vše co u mne najde vojačky mé porazí vypije tu trochu krve a spokojen odchází.Já sem ale zlostí bez sebe-nechci si to nechat líbit- proto dělám co se dá,abych to u zvládala a nepřitele zdolala.
Vojáci tu drží stráž,nepřitel se blíži zas volají zas SOS útočník zas u hradeb zkouší nové ničení- je však smutný, vše mu padlo a neví jak tu prorazí.Asi neví jak je silnej hráč že útoky na mne mu vždy shoři zas.. měl by si vybrat k sobě jineho soupeře na útok zas a má viska by ráda rostla v krás.Je to všude těžké ,bránim co se dá nepřitele ale-odradit se nedá.
Oznámení mě ukazuje jeho velké ztráty, moje víska se nadále raduje že na světě ještě chvíli pobude.;). Nepřitel z upírovi vesnice vysílá i špehy ale má ves zase vitězně mu je spáli.Já se opět raduji chválím svoji snahu- nepřítel je bez sebe a prej chysta odplatu.Nebojím se proto nespím strážím celou noc svoji visku nadále,vojsko padlé dostavím a zase se ubráním.Nechci abych tak brzy zkončila ve spárech nepřátelových upírů...leč malou šanci tady kolem sebe mám protože nepřátelské vesnice všude kolem mám.Do kmene sem odmitla jit co mne k sobě zval z důvodu dálky.. a proto sem se rozhodla v boji pokračovat sama dál.I když vím že šance má tu neni veliká , ale leč raděj zemřit jako hrdina.
V mé vísce stoji i ta strážní věž a vždy mne ukáže s čim na mne jdeš...všichni kolem nepřátelé jdou po mne jak upíři-čekají jen na mou chybu pak se levně usídlí.
Nejsem žádný skladatel sem jen pouhý amatér doufám že nájezd příšer přežiju a už se těším na zimu-co nám DK a jeho tým připraví a vánoce v klidu oslaví..
 

Přílohy

  • upraveny_WP_20171106_11_56_17_Pro.jpg
    upraveny_WP_20171106_11_56_17_Pro.jpg
    82,3 KB · Zobrazení: 5
Naposledy upraveno:

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Vypadá to zajímavě, ale zarazil mě počet slov. Pokud jsem dobře počítal, mělo by jich být kolem 100, což si myslím, že není zrovna moc. Nechceš k tomu ještě pár vět připsat a doplnit například příběh? Určitě by to vypadalo lépe a tvá šance na výhru by se tím zvýšila. :)
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Super, teď to na první pohled vypadá daleko líp. Přeji hodně štěstí v soutěži. ;)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru