• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nováček v roce 2025

Nováček2025

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Zdravím místní zkušené hráče,

chtěl jsem se upřímně zeptat, jestli má v roce 2025 smysl začínat hrát tuto hru jako úplný nováček?

• kolik financí je do toho potřeba nasypat, aby to mělo vůbec nějaký smysl?
  • kolik lidí zhruba začína na nových světech a kolik % hráčů jsou "nováčci", ne tupci, ale skutečně nováčci
  • bojuje se tu hodně v noci a před nočním klidem?

Upřímně, má tato hra to nejlepší za sebou nebo mně jako nováčkovi má něco nabídnout?

Nějaká témata na fórku mi ten dojem trošku zkazila, tak jsem si řekl, že se raději zeptám.

Děkuji všem za sdíleních jejích názorů.

Přeji všem krásný den.

A třeba se vidíme na nějakém herním světě.

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
35
Pokusím se odpovědět i zde.
Jakožto veterán téhle hry mohu říci, ze tahle hra je trochu jina nez co si ji pamatuji treba před 15 lety, přibyli prémiové funkce a hráčů ubylo.
Jako velký srdcař ale mohu říci, ze tahle hra me hodne věcem naučila.

Nejvetsi nevýhodu jako nováček budes mit ve vlajkach (surovinovy bonus do zacatku), ale určitě bych to kvůli tomu nezahazoval zkoušet tuhle hru.
Treba můžeš potkat v kamenech nové kamarády.
Mozna ti par svetu nevyjde, ale me tuším první úspěch taky vyšel az po nejakych 10 svetech.
Záleží samozřejmě na tobe, ale za zkoušku nic nedas.

Neuminho

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Nejlepší rada je to vůbec nezačínat, bere to hromadu času je to taková "zábava" na fulltime bez výdělku, bez peněz ani nemusíš normální svět začínat (pay to win systém) a když s nimi začneš a nedostaneš se do kmenu, kde hrají v topu furt ty samé zkušené tváře dohromady a se všemi ostatními kamarády mají různé dohody, tak si stejně nahranej, protože je pro ně zábavou sbírat několik světů premiove body, aby si pak po roce mohli zase dokázat jaký jsou frajeři, když během měsíce 20x přerostou obyčejné hráče, které následně v několika lidech rozebírají a do jejich kmenů si ještě pošlou pro jistotu špízli...

Naposledy upraveno:

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
281
Nejlepší rada je to vůbec nezačínat, bere to hromadu času je to taková "zábava" na fulltime bez výdělku, bez peněz ani nemusíš normální svět začínat (pay to win systém) a když s nimi začneš a nedostaneš se do kmenu, kde hrají v topu furt ty samé zkušené tváře dohromady a se všemi ostatními kamarády mají různé dohody, tak si stejně nahranej, protože je pro ně zábavou sbírat několik světů premiove body, aby si pak po roce mohli zase dokázat jaký jsou frajeři, když během měsíce 20x přerostou obyčejné hráče, které následně v několika lidech rozebírají a do jejich kmenů si ještě pošlou pro jistotu špízli...

Dobrý den,
Žádní hráči, co mají kamarády v supportu nemají žádné výhody, pro všechny platí pravidla hry, která se musí striktně dodržovat.

Další věc je taková, tato hra se dá hrát i bez kupování prémiových bodů.
A poslední věc, tady se nesmí řešit blokace a vše kolem toho, proto jsem příspěvek promazal, a prosím o dodržování pravidel tady na fórum kmene.

Neuminho

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Dobrý den, no hrát se ta hra dá i bez toho kupování, ale nějaké omezení PB by se udělat mělo, chápu že chce INNO vydělávat, ale taky to může spoustu hráčů odradit hrát, když na ně půjde vláček hned po konci ochrany atp... Viděl jsem hráče, který zabíral 100 vesnic za den v době kdy zbytek nejlepších hráčů na tom světě zabíralo 5-6, nick tuším Rolls a nějaké číslo atp... tohle hře akorát ubližuje.
Jinak se teda omlouvám za své neomluvitelné chování na ticketu, pokud teda nikomu nenahráváte.