• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

= Jiras =

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
31
Chápu, není tu komunita X tisíc lidí, možná až statisíců, ale ...

Určitě, by neuškodilo, než začneš poučovat druhý, začít u sebe.

= Jiras =

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
31
Tak si to po sobě pořádně přečti Michale..

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Vylepšena zkušenost s nákupem vzhledů vesnic přidáním funkce náhledu obrázku v sekci vzhledů, která umožňuje hráčům zobrazit vizuální změny vzhledu jejich vesnice před provedením nákupu
Super tak se můžu kouknout za co někteří plýtvají PB a dělají multiúčty a podvádí.
Měly by zkonrolovat všechny účty všech top 10 kmenů na všech světech aby se nestaly podvody jako na speciálu 2 .

Zelenej traktůrek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Teď jsem si všiml zpětně, že konečně zvýšili počet tras o který jsem prosil https://forum.divokekmeny.cz/index.php?threads/verze-8-404.29374/ a Kubina říkal, že feedback předal vývojářům, a vypadá, že aspoň částečně poslechli.. Změnili to 50 na 250.. Super, to už je MNOHEM použitelnější než těch 50 a hlavně na delší dobu. Ale pořád si myslím, že by se ten limit mohl dynamicky zvyšovat podle počtu vesnic. Ale s těmi 250 už mi to začíná dávat smysl dát nějaký čas na vývoj nějakých skriptů třeba na balanc pomocí dodávek :)