• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser25426

Guest
Zajímalo by mě, kdo - zda český team nebo německý připravuje české texty... Někde se tu nedávno psalo, že překlady jsou němcům předány - jak to tedy je?
A proč tedy správné texty, jsou nahraženy nesmysly, když dojde k update...
 

DeletedUser30960

Guest
Kde můžu podat stížnost proti tomu překladu? Vrážím do té hry prachy a nechci takový "překlad". Za ty desetitisíce co inno z česka denně bere by to mohlo nějak vypadat a ne že podpora je od teďka support. Jednou jsem dop* v česku, tak to chci česky. kdybych si to chtěl hrát v angličtině, tak si vlezu na tribal wars a ne divoké kmeny. přál bych jim, aby krachli...

ale zpátky, kde si můžu stěžovat krom tady, aby to šlo do prázdna? za takové zhoršení kvality služeb bych chtěl nejradši premium za poloviční cenu (100 bodů = premium na měsíc) po celou dobu až do nápravy.

ale jak to dopadne? jsi v česku, drž ústa a buď spokojený s tím, jak tě kdo legálně a organizovaně oškube a vysmýčí s tebou
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser36167

Guest
neboj sa chyba nie je len na tejto verzii :) a zmaz si vulgarizmy
 

DeletedUser35035

Guest
Rocketmane ani mně se to nelíbí a máš pravdu. Cpeme do toho prachy tak proč si sakra nazasloužíme normální překlad? Když už jde o to, proč administrátoři dřív jako spust hru neskontrolujou případné chyby v textech?
Omluvte mojí kritiku, vím, že tady na týchto fórech nesmí padnout ani slovíčko o supportu, ale zač berou ty prachy? Pár kliknutí nezabere předse celý den a já si myslím, že by si hráči zasloužili normální překlad. Předse jen, oni jsou ty kdo do hry investuje peníze a z tých peněz pak tady 2 našim adminům jde plat. Mohli by si to konečně uvědomit. :blush
 

DeletedUser

Guest
rio jestli to neni v tom ze veskere programovani jde z nemecka, nasi s tim nemaji nic spolecneho az na pripominky, vic to ovlivnit nejde, jestli nekdo chce muze napsat email na inno, treba pochodi vic jak my.
 

DeletedUser35035

Guest
Bohužel já německy neumím. Když bude postačovat Email v Slovenčině,češtine,Italštine nebo lámané angličtině prosím vrhnu se na to.
 

DeletedUser17937

Guest
Prečo, ak doplním k názvu nejaké písmená, mi systém vypíše, že názov obsahuje neplatné znaky? Pritom pri predchádzajúcej verzii som ich tam bez problémov dal (jedná sa len o C2, nie nejaké špeciálne znaky)


Viď príloha
 

DeletedUser35977

Guest
Za jakou dobu můžeme očekávat vyřešení problémů? :scratch
 
Nahoru