• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser36491

Guest
Joss, ano máš pravdu, tu přesunutí jsem nevymyslel já, ale InnoGames, oni to zdůvodnili holt takhle, napiš na InnoGames a zeptej se proč.

Jinak, již jsem mluvil s Hlavním Administrátorem Kozmiczem, on se vám ozve zde během pár dnů a uvidíme co a jak..
Nejspíše to potom i nahlásí, uvidíme, co zde napíše.

Prosím tedy, abyste to chvíli vydrželi, nejspíše se ozve zítra, počkejme.
 

DeletedUser31120

Guest
Mapa se mě taky nelíbí .. Mapa by mohla zůstat tam kde byla ... :(

Zvykám si na nové funkce a to je hrozný nedá se na to zvyknout .. snad to firma Innogames pochopí a vše změní zpět nemusí vše ale tu MAPU aspoň

Ocenění je dobré ..

Živé žebříčky - No abych řekl taky to mohlo zůstat jak mělo ..

Snad to INNO pochopí že to už přehnali ..
 

DeletedUser34317

Guest
Mě už to pěkně štve, pořád klikám na co nechci :mad
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Vážení hráči,

omlouvám se, že jsem nestihl na vaše podněty ohledně nové verze reagovat dříve. Vaši zpětnou vazbu k nové verzi beru na vědomí a samozřejmě nahlásím do Německa vaši nespokojenost.

Ohledně změny v hlavní liště:

Vývojáři hry pečlivě sledovali, která tlačítka hráči používají nejvíce a vzhledem k tomu, že poznámkový blok či odhlášení patřili mezi nejméně používaná, byla přesunuta na spodní lištu. Na tu vrchní se přesunula jiná tlačítka, která hráči používají často. Pro nové hráče tak všechna nejvíce používaná tlačítka budou hlavní liště. Samozřejmě, chápu ty, kteří tuto hru hrají již několik let a zvykli si políčko mapy hledat jinde. Kdybych tedy byl i já dlouholetým aktivním hráčem, určitě bych s vámi váš názor sdílel.

Mam taky navrh.

Nemohlo by sa to tlacitko MAPA vratit aj na povodne miesto?
A nechajte ho aj na liste.

Nemyslím si, že je dobrý nápad dávat do hry ještě druhé tlačítko na mapu, mohlo by to být matoucí. Jeden hráč mi přes Support napsal docela dobré řešení, je možné si totiž do rychlého náhledu umístit odkaz na mapu a tento odkaz si dát takřka na stejné místo, kde v minulosti byla mapa.
Tohle je taky dobrý - kliknu na prázdnou složku OZNÁMENÍ a vida - informace ;)

Wille, kolik hráčů tuhle hru hraje 7 let? Nevidím v dané zprávě, která se vám tam zobrazí žádný problém, nováčci ve hře se alespoň nebudou ptát, proč v dané složce nic nemají.

Proč? Proč? Proč?

Má tohle hloupé překopání tlačítek nějaký rozumný důvod? Já v tom bohužel nevidím jediné pozitivum. A to jak pro vás, tak pro nás hráče. Jestli byl úmysl zatraktivnit hru, tak to byl velký krok vedle, protože myslet si, že zpřeházím tlačítka a hra se stane atraktivnější, tak to je na kazajku. Nebo snad byl úmysl takový, aby si hráči začali více kupovat a utrácet PB? To se možná povedlo s vlajkama, že si je někdo kupuje za PB, ale tohle určitě nebude mít pozitivní dopad na nákup a následné utrácení PB, spíše to stálé hráče, kteří si PB kupují, odradí od hraní. Hráči jsou na něco zvyklí a vy v tom najednou uděláte chaos. Jestli byl totiž záměr takový, že tenhle update pomůže hráčům a něco jim ulehčí, tak je to přesně naopak. DK už tu jsou dlouho a mají své stálé hráče a ti hrají svět za světem, do toho se s každým světem přidá pár nových hráčů, ale ne každý u hraní vydrží a hraje pak další světy. Proto by si měl DK tým hýčkat ty stálice, kteří tu hrají už na několikátém světě a ne jim házet klacky pod nohy těmito paskvily. Fakt nevim k čemu je tahle změna dobrá, jestli to mělo znepříjemnit hru a naštvat hráče, tak to je asi jediný, co se opravdu povedlo.

K důvodům změny lišty jsem se již vyjádřil, považuji to ze strany InnoGames za rozumný důvod, ovšem chápu i vás, dlouholeté hráče, kteří si neradi chcete zvykat na nové věci, proto vaše názory na InnoGames předám.

no já už to týden testuju na betě tak jsem v první chvíli přemýšlel jestli jsem na cz serveru nebo na betě, jelikož jsem přizpůsobivá osoba mám jen jednu námitku, proč není tlačítko na přepínání mezi světy ve hře?

Od toho byl prozatím vytvořen ToolBar. Věřím, že i tato možnost v budoucnosti bude přímo ve hře...

a navic.pred casem kdyz prisla predesla verze s temi velkymi tlacitky lide nadavali.ale zatim jsou ty tlacitka porad stejny a navrhu tu padlo vice.ptal sem se jiz a ne jednou a zajimalo by me zda je moznost,ze se ty tlacitka zmeni do budoucna.nebo aspon aby bylo vic vzhledu k nastaveni jak jsem navrhoval ja

InnoGames na vaše názory reagovalo a tlačítka byla mírně zmenšena.

Včera bylo pozdě..

Vážně delegujte naši nespokojenost firmě.Minimálně ta mapa vadí opravdu všem "hráčům".To je naprostá zhovadilost.Nazvala bych to přímo chybou ve hře..
Díky za snahu.

Jak jsem již napsal, vaše názory předám dál a zdůrázním jim zejména vaši nespokojenost s mapou.

Tak a může mi teď support odpovědět, proč bylo pro nové hráče přesunuto tlačítko mapa (se kterým nikdo nikdy problém neměl) na jiné místo, jestliže v položce nastavení je naprostý borďas a nikdo s tím nic neudělal?

Prosím, nahlaš mi chybné či logicky nesmyslné překlady na ticketem Support a zkus to více a lépe rozepsat, určitě se na to podívám a případně to upravím. Nemyslím si, že by v položce "Nastavení" byl naprostý borďas.
K tlačítku mapa jsem již vyjádření podal...
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
4 Kozmicz
Když si přečteš můj příspěvek, myslím že jsem tam dost podrobně rozepsal, jaké nefunkční a zbytečné položky, které nic nedělají nebo jen dablují položky co jsou v jiném místě, tam jsou.

A pokud jde o vysvětlení důvodů, pro které došlo ke změnám, a které jsi zde vypsal,,, nediv se rozezlení,
stačí se mrknout na Tribalwars.net. Pokud si ho celé projdeš, tak zjistíš jako ostře tam hráči "vyfakovali" Morthyho z InnoGames, který toto rozhodnutí obhajoval. Doporučuji zejména složku "Newsletters and community feedback".
Právě tlačítko mapy a poznámkový blok tam byl nejvíc kritizovaný. Jeden z mnoha příspěvků:

Ach bože, zase nějaké úžasné UI změny, které dělají věci těžší a vyžadují ještě více pohybů myší. Myslím, že na tento geniální nápad došel stejný génius, kterého napadlo, že čím větší je hnědé tlačítko, tím je to lepší.
 

Drolda

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
No, skus zda by nebyla možnost zvolení pro každého hráče ideální grafika, nikdo nebude nikdy spokojený, pokud nebude mít to co chce
Že odhlášení je používáno nejméně? Já hraji aktivně 3 světy, no ted už jen 2 a mezi světy překliknu třeba 20x za hodinu.. Když se chci pokaždé odhlásit, kliknu do nastavení a než mi to dojde jsem docela naštvanej, většina her má v pravém horním rohu možnost odhlášení, dát to na spodní lištu není moc dobrý nápad

Takže, v nastavení, možnost zvolit "svou oblíbenou" verzi
- to je podle mého nejlepší způsob, jak se zbavit takovýchto negativních reakcí z řad (dlouhodobějších) hráčů
 

DeletedUser25426

Guest
Nevidím v dané zprávě, která se vám tam zobrazí žádný problém, nováčci ve hře se alespoň nebudou ptát, proč v dané složce nic nemají.
Nj, dobrá - já se s tím teda pokusím naučit žít, ale opravte aspoň tu chybku ;)
...která by jsi mohl shlédnout
[SPOIL]Obě slova se stejně čtou, ale jejich význam je odlišný. Shlédnout představuje činnost, při které hledíme na daný předmět shora dolů. Místo toho zhlédnout je ve významu spatřit něco.[/SPOIL]
 

DeletedUser31152

Guest
Díky,že se to aspoň někam pohnulo a snad naše velmi rozezlené připomínky budou brány v potaz:)
Dále bych rád požádal, aby veškeré připomínky a návrhy kolegy ...joss..byly brány jako velmi rozumné a přínosné pro Dk.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Will: Chybička opravena, projeví se při příští aktualizaci či updatu.

Joss: Někde jsem lehce upravil překlad v nastavení, aby to bylo jasnější. Ono měnit nastavení začátečníkům moc nedoporučuji, mají tam proto přednastavené ideální nastavení pro začátečníka, právě proto, že se tam některé věci mohou zdát složitější. Určitě však beru názor, že by tam u každého políčka mohlo být malé písmenko "i", pod kterým by se mohli zobrazovat informace, co dané nastavení přímo provede.
 
Nahoru