• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser15762

Guest
Ohledně změny v hlavní liště:

Vývojáři hry pečlivě sledovali, která tlačítka hráči používají nejvíce a vzhledem k tomu, že poznámkový blok či odhlášení patřili mezi nejméně používaná, byla přesunuta na spodní lištu. Na tu vrchní se přesunula jiná tlačítka, která hráči používají často. Pro nové hráče tak všechna nejvíce používaná tlačítka budou hlavní liště. Samozřejmě, chápu ty, kteří tuto hru hrají již několik let a zvykli si políčko mapy hledat jinde. Kdybych tedy byl i já dlouholetým aktivním hráčem, určitě bych s vámi váš názor sdílel.

Nemyslím si, že je dobrý nápad dávat do hry ještě druhé tlačítko na mapu, mohlo by to být matoucí. Jeden hráč mi přes Support napsal docela dobré řešení, je možné si totiž do rychlého náhledu umístit odkaz na mapu a tento odkaz si dát takřka na stejné místo, kde v minulosti byla mapa.


takže pokud si většina hráčů dá odkaz na mapu do rychlého náhledu může se tlačíko mapa v horní liště při příštím update zrušit:)
 

DeletedUser31120

Guest
takže pokud si většina hráčů dá odkaz na mapu do rychlého náhledu může se tlačíko mapa v horní liště při příštím update zrušit:)

Parkosi myslím že rychlý náhled jde jen pro hráče s premiem a pokud vím né každý hráč má premium ...
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Od toho byl prozatím vytvořen ToolBar. Věřím, že i tato možnost v budoucnosti bude přímo ve hře...

Toolbar po nainstalování šel asi za týden nadobro pryč z počítače.
Bohužel je dost špatně udělaný a prohlížeč mi překopal více než bych chtěl, tlačítko na přihlášení do jiného světa na beta serveru je.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Prosím všechny špatné překlady směrovat do příslušné sekce na fóru, zde se nám to v takovém množství příspěvků ztratí...
 

DeletedUser15465

Guest
Tímto nás INNO nejspíš nabádá, abysme přestali hrát DK a začali hrát něco jiného. Co nezačíná být přeplácaný jak šaškova košile.
Nebo ještě lépe - INNO takto vyzývá hráče k tomu, aby si sehnali DSlan a začali provozovat vlastní servery se starými verzemi hry. Je to nelegální - ale pro mnohé to bude jistě zajímavá alternativa... však porovnejte grafické zobrazení 5. nebo 6. verze.... a nynější 8. nebo kolikáté verze..
 

DeletedUser

Guest
Reakce

Protoze jste mi smazali prispevky i kdyz jsem nic vulgarniho nepouzil,napisu tedy to,co si myslim nejen o nove verzi,ale i o vasi recenzi... Pak uz si me bloknete,ostatne co s vami tady...

****,******* **** ****** * **** ** *****. ***** ** *** ******** *****,**** ***** **. Dekuju
 

DeletedUser

Guest
Mám asi blbý dotaz,ale je možné aby ty Vaše pod****** novinky spomalili počítatč a že i načítání samotné hry je delší?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
To určitě ne, spíše na to může mít vliv příliv hráčů na s33, takže servery mohou být mírně pomalejší...
 

DeletedUser25426

Guest
To urcite ano - vyssi naroky na grafiku a rychlost pripojeni... Uz se tu o tom nekde psalo, ze lide se slabsim kompem nebo pomalejsim pripojenim muzou mit potize s nacitanim...
Proto jsme chteli moznost navratu ke grafice 6.5 ;)
[SPOIL]samozrejme, ze vic se to projevi na velkych uctech a pri vetsi valecne aktivite, kdy je vyssi narok na prenos dat...[/SPOIL]
 
Nahoru