• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

Kubaa

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Děláte si srandu s tou novou grafikou? Vždyť je to hnusný (můj názor), proč nedáte hráčům alespoň na výběr mezi grafikami ať si každý vybere co je mu přijemnější? Tohle vypadá jako kdysi DK v pravěku. Za sebe musím říci, že se mi to absolutně nelíbí a jedna z věcí, proč jsem měl DK rád byla grafika a nyní jste to pohnojili. Ne a názor nezměním ani za pár dní, jak mi na suportu řekli, ani za rok.

Takže nápad na zlepšení hry: dát lidem na výběr grafiky.
 

Antíízy

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
63
Zdravím, nebudu zatěžovat support tickety, když vidím, že se stejně jen přepisují nicky v předem napsané šabloně, která hráče směruje sem na fórum. Doufám tedy, že to bude mít alespoň minimální význam a vrátíte nám možnost změn grafiky mapy, protože to co jste právě do hry přidali opravdu bolí do očí. Grafika vesnic působí rozmazaně a hypnoticky a myslím si, že požitek z pohledu na mapu může mít pouze jedinec, co si lupne LSD nebo pozře pár hub. DK hraju už hodně dlouho a stará grafika pro mě z hlediska nostalgie dost znamená, proto doufám, že si z toho příspěvku něco odnesete a vrátíte jí do hry. Pokud se tak nestane, tak vzhledem co tu čtu od ostatních hráčů, tak přijdete o spoustu z nich a to už teď jich na DK je žalostně málo...
 

gggggg132132

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Zdravím,
nedala by se do hry přidat možnost zapnout si starou mapu? Je možné,že se vám nová mapa líbí, ale dle reakcí zde a v kmenu na fóru jste nejspíše jediní kdo tuto změnu vítá kladně. Na mapu se nedá déle jak minutu v kuse koukat, což mi docela vadí, vzhledem k tomu, že ve volných chvilkách před útoky rád projíždím mapu a přemýšlím co bych mohl do budoucna dobýt nebo kam se celkově posunout.

Hráč spokojený se starou mapou, ggg :)
 

SWetter

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Tak jako fór dobré, pominu-li, že apríl již byl. Grafika je opravdu nechutná. Teď by bylo fajn vrátit hráčům možnost si vybrat grafiku podle sebe. Tato možnost zde byla vždy a nevidím problém v tom, že by tam byla i teď.

Nápad - vrátit možnost zpět.
 

TheRsM

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Zdravím, taky se přidám.. Mapa pro mne ztratila přehlednost. V předchozí verzi šlo relativně snadně odlišit velikost vesky dle grafiky, ale nyní mi to přijde spíše obtížné.. Ano možná je to jen o zvyku, každopádně bych určitě ocenil možnost přepínání na starší grafiku.

TheRsM
 
Naposledy upraveno:

Deleted User - 4053428

Guest
Nikdy by mě nenapadlo, že mě v DK něco zvedne ze židle tak moc, že si kvůli tomu budu dokonce i zakládat účet na fóru, abych si mohl vylít frustraci a napsat, jak neuvěřitelně se mi tahle hra během pár minut znechutila.

Pochopím
, že vývoj jde dopředu (i když kdo ví, v tomhle případě), ale proč byste brali hráčům možnost volby. Vždyť to sakra nedává vůbec smysl. Jestli ten, co tohle vymyslel neuzná chybu a rychle se s tím něco neudělá, tak tím bude všem hráčům jen dokázáno, že se na ně z vysoka kašle.

Dejte nám možnost volby, ať si můžeme kvalitně zahrát, já osobně jsem se starou grafikou neměl nikdy nic společného a tohle je pro mě naprostá katastrofa.

Díky, Fail1y

PS: Ke zprávě, že se nám to bude určitě líbit se vyjadřovat ještě radši nemohu, ale zatím ji beru spíše jako žertík...
 

SWetter

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Rovněž se přidávám. Nová grafika je opravdu nechutná a s ní se nedá hrát. Vidím, že tento názor sdílí hodně dalších lidí, tak by bylo fajn s tím ěnco udělat a vrátit možnost volby, tak jak tomu bylo doposud.
 

Deleted User - 3883238

Guest
Apríl už dávno byl DK týme, nechápu vaše rozhodnutí, nová grafika je strašná, a jestli zůstane donutí mne s touto hrou skoncovat, neboť jsem preferoval novou grafika a tato nejnovější nemá s tou novou nic společného, spíše s tou starou, nevidím důvod nedat hráčům na výběr.
 

Lord Drako

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Rozhodně sdílím totožný názor jako Kubaa,Fail1y a další.
.. tohle co jste panové předvedli je totalní propadák.. Pokud to takto hodláte nechat, rozhodně již žádný další svět hrát nebudu..a to se ještě rozmyslím zda vůbec budu dohrávat současný.. za ty prachy co si berete by měl mít každý hráč automaticky si grafiku zvolit dle svého.. tohle je opravdu fujtajbl..:mad::Bad:Bad:Bad
 

Trunda.

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Také se přidávám. Měl jsem připomínku již u změně "teček" u vesnic, tučná čára pro ohraničení kontinentu. Tentokrát je to přepnutí grafiky mapy. Je hezké že vám se líbí no bohužel já trpím poruchou barvocitu a jak se tato změna projeví i na mobilních zařízeních stane se hra pro mě naprosto nehratelná.
 
Nahoru