• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

Rakwess

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Právě jste dokonale zabily většinu hráčů na dk. Spousta lidí mi psalo, že bude končit, protože uděláte takovouhle obrovskou změnu bez možnosti přípravy na to. Hodně lidí jsme vyhodili tímto z jejich komfortu. Ztratili přehled o mapě a chtějí si vypíchnout oči. Gratuluji vám, opět jste dokázali, že jsou vám pocity komunity jedno a budete stále raději apelovat na starý pardály než, aby jste se pokoušeli hru propagovat a přilákat nové hráče. Gratuluju. Grafik, který to dělal a celkově celý team, by si zasloužil pořádnou facku a vyhazov. Jak tohle může projít? Všechny hry jdou svým designem a grafikou nadčasově a do „Future“ stylu. Divoké kmeny v česku udělali nový dokonalý design mapy tak, že vzali 15 let starou grafiku, rozmazali ji a updatnuli ji bez možnosti změny. Gratuluji. Je mi zle z toho. Příště myslete na všechny a ne jen na ty vaše vetarány. Veteráni měli možnost starý grafiky. Peace.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jak se zdá, tak grafika naši komunitu moc nenadchla. Slibuji, že vaši zpětnou vazbu předám vývojářům hry a také jim sdělím, že v zájmu naší komunity je možnost vrátit grafiku vesnic na tu původní či alespoň byla možnost zvolit si vzhled mapy.
 

wra1th

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Za tohle nemohl snad nikdo dostat zaplaceno. Otevřel kód starý mapy, usnul ksichtem na klávesnici a ráno zveřejnil, jinak mi to nedává smysl.
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Krásný den...

Tak Vám nevím...:D jak se můžete přiklonit k jedné skupině hráčů
"veteránů" a tu druhou opemenout při nejmenším nechat hlasovat...nebo se alespoň vyjádřit...myslím, že tohle je velká chyba a je na místě se tím zabývat a ne opakovat, že to změnit nejde...:) Což určitě není pravda, když to šlo změnit na prehistori...jde to i zpět...jen trochu chtít...:)

S pozdravem A.
 

Deleted User - 3926336

Guest
Dobrý den, ahoj.

Omlouvám se že píšu až tedka, ale od poslední aktualizace stále zvracim. Nastesti, stávající mapa je do puntíku podobná tomu, co vychází z mého nitra, takže věřím že ještě tak tři, čtyři šavle a v ty mapě se nakonec začnu orientovat.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Anketu jsme nemohli dát, neboť zavedení nové grafiky bylo globální v rámci aktualizace 8.210, která dnes proběhla. My samozřejmě od hráčů pečlivě přijímáme jakoukoliv kritiku a pokud se hráčům nová grafika nelíbí, tak tuto informaci předáme vývojářům hry. Je samozřejmě i v jejich zájmu, aby hráčům se hra líbila a proto předpokládám, že tuto zpětnou vazbu nebudou ignorovat.
 

Kubaa

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Kozmicz, tak dejte anketu nyní, ať máte co soudruhům z NDR předat. Ta vlna nevole tu je taková, jakou jsem tu nikdy nezažil.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
My nepotřebujeme dělat anketu, zpětnou vazbu ze strany hráčů vidíme. V tomto případě je zcela evidentí, že se nová grafika hráčům nelíbí a tuto informaci vývojářům také předáme.

Bohužel je nereálné hlasovat o každé změně, nehledě na tom, že většina hráčů nemá změna rádo a těžko by se nějaké změny odhlasovali. Zároveň změna grafiky proběhla globálně na všech jazykových verzí a nebylo možné z naší strany uspořádat globální mezinárodní hlasování.
 

King Georgos

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Napsal jsem na marketingové oddělení InnoGames o téhle povedené akci, takže doufám, že se pohnou ledy a vývojové oddělení se chytí za nos a příště to udělají jinak.
 
Nahoru