• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

lukes2222

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
ty divoké kmeny tímto brzo úplně zničí čím víc věcí přidávají tím víc hráčů ubívá a jak pak chtějí vydělávat na hře co vedou do záhuby čím dál tím víc
 

wra1th

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Prošly 3 dny a nikde ani žádná zmínka o změně.. Očekával jsem že po všech odezvách na tu mapu, uznáte že to byla chyba a dáte tam aspon možnost původní. Ale ne, jen jste dokázali že i na těch pár hráčů co tuto hru ještě hraje naprosto ###.

Furt mi to nezapadá do žádného logického řetězce. Co jste čekali že se stane? Že i v roce 2020 kdy tuhle kravinu někdo ještě vůbec zapne, dáte do hry archaickou grafiku z roku 2005, nepřehlednou s nechutnym zbarvením, těžkou na zrak bez možnosti volby!?, hráči z toho budou nadšený a děkovat vám za tak "inovativní" změnu?

Člověk který to vede musí být opravdu jen velice hloupý. A nepíšu to abych někoho urazil. Ikdyž se to bere že to vedete jak business. Zabíjet hráčskou komunitu nucenými změnami z roku 2005 vám víc peněz rozhodně nepřinese.

Nějak dohraju svět a na tuhle hru ###.

Čus, pic, nazdar.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Panzergun

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Je to smutne, ale dle odpovedi od adminu je to asi moc netrapi:

V současné době InnoGames nechystá žádné změny. Pokud by se měla vracet původní mapa, budou o tom hráči informováni.

Zajimalo by me, jak za nas CZ admin na centrale loboval....ale dle te strohe odpovedi to asi zadnej zazrak nebude.... :-( nezbyva nez zkusit napsat jeste naprimo, prece nemuze bejt nazor jedne zeme vsem ve firme u zadecku....
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Ta negativní zpětná vazba byla z více jazykových verzí, vývojáři o ní ví, ale nemůžeme očekávat, že hned po pár dnech se grafika změní na původní. Zajistím během víkendu nějaké oficiální vyjádření, kde se snad dozvíme více. Vrácení původní grafiky však nemohu zaručit a osobně bych jej spíše neočekával.

Psát na přímo firmě InnoGames je zbytečné, prosím nezatěžujte je takovou zprávou, že se vám grafika nelíbí.
 

DeletedUser44631

Guest
A47D415B-6F50-46D5-97AC-7178EED2A095.jpeg
Mobilní rozhraní při zástupu + noční grafika, která nelze přes mobilní webové rozhraní vypnout. Hráč musí jak trouba přecházet do dektopového rozhraní, přepnout noční grafiku, přepnout se do mobilní verze.
Tohle vymýšlí kdo?!
Zkuste si hledat třeba barbarský vesnice po mapě, na iPhone 11 Pro a IPadu Pro to při plném jasu vypadá, otřesně.

K čemu je ve hře průzkum nevím, proč se o návrzích třeba nehlasovalo?
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Prosím, přesto, že nejste z nové grafiky nadšeni, nezapomínejte na pravidla fóra a pište zde slušně, vulgarity a slova, která se ve slušné společnosti nepoužívají, vynechte. I v rozčilení se dá psát společensky únosně.
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
200
Tohle vyjádření od InnoGames je úplně nepřínosné nezlobte se na mě, ale minulá mapa byla nejvíc nejlepší, takhle InnoGames přijde zbytečně o hráče... Oni si to neuvědomují? Tohle už nemá cenu komentovat, protože si stojí jenom za svým.
 
Nahoru