• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nový Casual

JAFAII

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Mám dotaz kdy bude spuštěn nový Casual děkuji za odpověď JAFAII

Ak sa začne pripravovať nový svet, či Casual hráčom dáme v predstihu vedieť na fóre DK.

Ale chtělo by to max 2 dny dopředu dát vědět furt na něj čekám zda pujde přesun ze světa 108 protože nic nestavím a jen čekam

Všichni hráči jsou včas, a dostatečně dopředu informovaní o spuštění nového světa. Jak v úvodu DK, ve hře, tak na fóru, stejně jako na FB, DS, e-mailu atd.

Děkuji za odpověď a ještě bych se rad zeptal z kterého světa bude možnost se přesunout ? děkuji za odpověď .

Pravděpodobně pouze z s111, kterou spustí do týdne, aby "zamezili" tomu že si někdo nafarmí inventář a vytvořili "fér" podmínky pro všechny hráče :))))) alespoň takhle si to zdůvodnili minule, ikdyž všichni víme, proč to tak bylo.
Proč asi jim ofiko ukončení Cas12 trvá tak dlouho, když už jsou týden hotový podmínky pro dominanci? Čekají a spustí to s s111 najednou.

Když se jsem díval s jakým světů šlo na CS14:

Rozebereme si to :D

Casual 9 - Přesunutí: Přesunutí je možné ze světa 83 a novějších
Casual 10 - Přesunutí: Přesunutí je možné ze světa 88 a novějších
Casual 11 - Přesunutí: Přesunutí je možné ze světa 91 a novějších
Casual 12 - Přesunutí: Přesunutí je možné ze světa 94 a novějších
Casual 13 - Přesunutí: Přesunutí je možné ze světa 103 a novějších
Casual 14 - Přesunutí: Přesunutí je možné ze světa 105 a novějších

Casual 9 možnost přejít z 83,84,85,86,87.
Casual 10 - 88,89,90.
Casual 11 - 91,92,93.
Casual 12 - 94,95,96,97,98,99,100,101,102.
Casual 13 - 103,104.
Casual 14 - 105,106,107,108,106,107,108,109,110
Casual 15 - ???? toť otázka ???

9 měla možnost s 5 světu přestup
10 - //- 3 světy
11 -//- 3 světy
12 -//- 9 světů
13 -//- 2 světy
14 -//- 9 světů

ať nad tím přemýšlím jak chci tak stejně žádný výsledek nemám :D
Buď to dají ze 110 a 111
- // - 109,110,111
nebo -//- 108,109,110,111

Jako fakt nevím :D necháme se překvapit ale rozhodně by mě mrzelo kdyby to nedaly ze 108 už s tama chci vypadnout na nový casual

PS: já se ptal na podpoře a podpora mě stejně nic nenapsala ještě jsem je uvědomil na to že casual 12 je dohraný a admin mě napsal na fotku co jsem mu poslal: "AHA" :D

Asi to tak bude ale pro nás tedy lidi kteří opravdu nemají šanci ustát tu hektickou hru mladých z Wofka co si našly tady na kmenech adrenalinovou hru.

Asi to tak bude ale pro nás tedy lidi kteří opravdu nemají šanci ustát tu hektickou hru mladých z Wofka co si našly tady na kmenech adrenalinovou hru.
Necháme se překvapit s čím příjdou a jestli vůbec příjdou :D
Je pravda že vždycky když se dohraje casual tak se pustí i nový svět ale že by byla nějaká anketa jaký chcete mít server a jaké nastavení to ne :D třeba nebude nic :D

Zpět