• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nový Casual

Ryan Gosling

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Datum spuštění řešit asi není potřeba, asi každý si dokáže odvodit +- datum spuštění, včetně z jakých světu (ne)půjde přesun.

K nastavení světa - šlo by to udělat míň konzervativněji? A třeba i to nastavení obměnit, aby Cas15 nebyl stejný jako posledních xy casualů (minimálně poslední 3, ale spíše tak 5+, pokud si dobře vzpomínám)? Ať už jsou to podpory pouze v rámci kmene (který je btw pro 40 lidí, takže si myslím, že by se to zrovna teď i hodilo). Nebo udělat bez kostelů nebo věží, klidně bez obojího, větší spawnrate barbarek, omezit dosah šlechtice, přidat pevnosti, nastavit pevnou oddanost šlechty, volitelný NB? Nebo cokoliv, co by z toho dělalo jiný Casual než x předešlých?
Nebo klidně nechat hlasovat komunitu, co chce nebo nechce... Já jen, že Cas12 skončil, Cas13 i 14 je rozhodnutý, takže se vám na Cas15 může sejít dost hráčů a čím větší, delší, novější(ve smyslu funkcí oproti předešlým casualům) a zajímavější bude, tím víc vám tam budou utrácet, tak proč jim to nastavení trošku nepřizpůsobit, ať benefitují obě strany.

Awatar Sheppard

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Datum spuštění řešit asi není potřeba, asi každý si dokáže odvodit +- datum spuštění, včetně z jakých světu (ne)půjde přesun.

K nastavení světa - šlo by to udělat míň konzervativněji? A třeba i to nastavení obměnit, aby Cas15 nebyl stejný jako posledních xy casualů (minimálně poslední 3, ale spíše tak 5+, pokud si dobře vzpomínám)? Ať už jsou to podpory pouze v rámci kmene (který je btw pro 40 lidí, takže si myslím, že by se to zrovna teď i hodilo). Nebo udělat bez kostelů nebo věží, klidně bez obojího, větší spawnrate barbarek, omezit dosah šlechtice, přidat pevnosti, nastavit pevnou oddanost šlechty, volitelný NB? Nebo cokoliv, co by z toho dělalo jiný Casual než x předešlých?
Nebo klidně nechat hlasovat komunitu, co chce nebo nechce... Já jen, že Cas12 skončil, Cas13 i 14 je rozhodnutý, takže se vám na Cas15 může sejít dost hráčů a čím větší, delší, novější(ve smyslu funkcí oproti předešlým casualům) a zajímavější bude, tím víc vám tam budou utrácet, tak proč jim to nastavení trošku nepřizpůsobit, ať benefitují obě strany.
Souhlasím s tebou ve všem :)

Spíše bych viděl nastavení Cs15 v tomto:
Nedávat kostel v posledních světech jsou furt jen kosteli.
Bez věží by se také hodilo vše to bere místo v SD
Barbarky by byl dobrý nápad ale i bonus vesnic více přidat a asi odebrat i bonus vesnici na dílnu co sledují tak ty bonus dílny skoro nikdo nezabírá každý jde jen na stáj, kasármy, produkce 100% a produkce (všechny 3 doly), a sklady.
Pevnost by byl dobrý nápad nebo tam nastavit věk osvícenství - akademie.
Samozřejmě i dominanci třeba dát na 90%.
Připad paladina a věci jako jak za starých DK časů.
Možnost členů 50 ve kmeni nebo 70 v posledních letech vidím že na jiných světech je max limit 30-40

Trošku jak říkáš to nastavení obměnit - vyměnit aby to nebylo furt jako stejný kolotoč.
Podpory v rámci kmene za mě dobrý nápad a mělo by to tak být.
Měli by dát do nastavení aby se nedalo podporovat barbarské a bonus vesnice co jsem si zažil když někdo skončil tak hned ty vesnice byli zapodporované třeba i 14 dnů v kuse a když se podařilo vyšpehovat tak člověk zjistil že je tam minimálně 500.000 deffu že to byla taková jak kdyby pevnost :D

Přidat na nový casual něco nového co třeba ještě nikde není na casual pravda je že by to přilakálo mnoho hráčů.
Sice mě bylo řečeno že casual světy už nejsou co bývaly.
citují:
"Casual světy se za roky změnily a nejsou již pohodový světem pro příležitostné hráče, ale plnohodnotným světem se speciální taktikou."

Můj názor je ten že casual 15 by měl být celý obměnem, změněn, a měl by být v nečem jiný než ostatní CS.
Aby to furt nebylo jedno a to samé a klidně nechat rozhodnout hráče co by tam uvítaly na CS15.

Ryan Gosling

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Kmen je již nastavený pro 40 lidí, což je ok za mě.
Já bych zachoval tu podstatu casualu, že je to "pohodový" svět, kde je člověk se to schopnej naučit základy hry, jak útočit, bránit, zabírat, stavět, zároveň je chráněn limitama od útoků od hráčů 8x větších, zjistí co jak funguje. Ale... co se nový člověk naučil nového za poslední 3+ casualy? Jsou identický....
Cas15 mi přijde prostě slibnej, může tam být spoustu hráčů, svět to bude relativně velký a se správným nastavením může být dlouhý i zajímavý. Přijde mi škoda, aby to bylo stejný jako 4 předchozí casualy... zahozená příležitost prostě.

Chápu že z toho nechtějí udělat klasický světy, speciály, classiky a nevím co všechno (alespoň tak reagovali na tyto návrhy v minulosti), ale... přidat pevnosti, dominanci klidně 90%, podpory jen v kmeni, bez kostelů/věží (nebo obojího), upravit dosah/odd šlechty, vlastní NB, to snad nereálný není, ne?

Flash22

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Suport nastaví určitě tak aby jim to šlo do kapsy jen se podívejte na CS 14 za dva měsíce hotovo a teď tam budou minimálně rok čumět :D:D:D

Awatar Sheppard

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Suport nastaví určitě tak aby jim to šlo do kapsy jen se podívejte na CS 14 za dva měsíce hotovo a teď tam budou minimálně rok čumět :D:D:D
Jenže INNO už nechce casualy světy brát jako pohodové,klidné světy berou to že je to navedene jako plnohodnotný svět.
Kdysi dávno byli opravdu CS klidné světy, pohodlné apod. ale čím více tam jde lidi tím více tam ti lidi cpou prachy do té hry.

Jak mě někdo na CS14 napsal jsi tu dva měsíce a máš jen dvě vesnice já tu byl 2 měsíce a měl jsem 20 vesnic protože jsem kupoval surky z trhu, snižoval jsem si stavby za PB, snižoval jsem si náklady na stavbu, poslal jsem sběrače na suroviny a během dvou měsíců mám hned o 19 více narozdíl od tebe.
To opravdu jak jsem sledoval jejich účty tak opravdu ty vesnice vyrostly z jednoho týdne kdy měli cca 300 bodů během týdne na 6000 a jak je to sakra možné? no přece PB

Přijde mě CS14 je opravdu jen o penězích.

To mohu rovnou na CS14 nastavit dominanci protože takto tam nebudou co mít dělat a mohl se ten svět ukončit aby se netrápili :D