• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nový item

Dese1

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li není v plánu někdy v budoucnu přidávat nové itemy, teď počas hraní jsem dostal nápad na jeden item který by nebyl extrémní zásah do hry a určitě by udělal hru více zajímavou a někdy i nepředvídatelnou. Jedná se o item, který by dokázal snížit čas za který se obnovuje oddanost. Existuje více itemu které zvýší účinnost šlechty o 2 nebo 5 oddanosti při úspěšném útoku, dokonce i paladin může přidat bonus až 10 k snižování oddanosti. Pokud existuje něco co by vesnici snížilo oddanost tak proč nepřidat něco co by vesnici inspirovalo k tomu aby zůstala věrná hráči? Z mého pohledu by to bylo zajímavé.

Pokud by na někoho šel vlak tak by ten item neměl smysl to je samozřejmé, ale pokud by někdo například otáčel šlechtu tak by nemohl mít 100% jistotu na kolik šlecht to může s vlastními bonusy zabrat, obránce by měl taky možnost něco do toho bonusy říct kromě bránění a to inspirací vlastní vesnice aby jí zpátky nějak zvedl oddanost.
Mělo by to využití i po zabrání nějaké vesnice, teď se podle rychlosti světa (pokud se nepletu) dá snadno vypočíst v jaké hodině po zabrání má jak velkou oddanost vesnice tudíž pro nepřítele ideální pro útočení. S tím itemem by bylo potřeba vyřešit víc možností tudíž za mě zajímavější.

Item bych rozhodně dal jako velmi vzácný.
Nad nastavením itemu jsem přemýšlel tak že item by fungoval jenom na jednu vesnici.
Ostatní procenta nevím, určitě mít 100% bonus (aby se zvyšovala oddanost ne 1 za hodinu ale 2 za hodinu)
další nevím, spíš mě zajímá jestli to není nápad úplně na zahození.
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
to je zajímavé, +100% rychlost zvyšování oddanosti, to by byla velká motivace do miniher (událostí)..
 

Dese1

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Aby to nebylo jenom tak, tak by to mohlo být provázané se šlechtou a to tak aby ten item šel použít jenom když se v dané vesnici nachází šlechta, jako že ta šlechta bude zvyšovat oddanost, až bude na 100 oddanost tak šlechta nezmizí ale zůstane ti a můžeš ji použit dále. Přece to je jenom tvá vesnice tudíž bys o šlechtu přijít nemusel
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
ten "základ" mi připadal lepší :) perfektně jednoduchý
 

Dese1

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Taky si myslím :) tak doufám že to není blbý nápad
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za tvůj nápad, osobně si ale nejsem jistý, zda je to opravdu dobrý nápad přidávat tuto položku. Rychlost oddanosti je závislá na rychlosti světa a přidávat tam ještě nějaké položky k tomu mi nepřijde moc dobrý nápad. Nápad nebude v tuto chvíli předán vývojářům k posouzení.
 
Nahoru