• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nový systém Paladinů?

  • Zakladatel vlákna DeletedUser27494
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser40852

Guest
Chci se zeptat?? Ta nová verze paladinů bude od 19.7. na všech světech?
 

DeletedUser40852

Guest
Díky za odpověď. Vím že jsou dovolený a že tu nejste pořád, ale aspoň někdo z moderátorů se mohl vyjádřit. Jestli totiž zítrappaldin dozná změn, a přijde o stávající předměty, tak pro někoho kdo má ve vesce palacha s ohněma a katama to může být pohroma. A to nemluvim o tom, že kdo hraje zahraniční servy kde už nový palach je, tak ví co ho čeká. My co je nehrajeme víme prd. Díky moc.
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Budeš muset vydržet, Kozmicz tu momentálně není a nikdo jiný ti v tuto chvíli neumí dát přesnou odpověď.
 

DeletedUser40852

Guest
Jj já vydržim, ale pokud se vezmou paladinovi současné předměty, tak je to dost zásadní změna a měl by nám to někdo sdělit.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Nový systém paladinů nemusí být na každém novém světě, měl by fungovat tak třeba jako kostely nebo lučištníci. Na rozehrané světy by aplikován být neměl.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Přesně tak, nemáme žádné informace o tom, že by se systém měl zavádět na již rozehrané světy, takže se bude zatím (a zřejmě i celou dobu) týkat pouze nově spuštěných světů.

Na nový systém paladinů se můžete těšit již na příštím světě...
 

DeletedUser40698

Guest
Mám velmi zásadní dotaz který mě teď napadl akorát nevím, zda se zde na to už někdo ptal, nemohu si na toto nové forum zvyknout a zdá se mi "chaosálně" nepřehledné.
Když mi bude na světe s novým systémem paladinů dobita vesnice, jak pak se bude nebo nebude převádět ten systém paladinů na starý, když si zvolím možnost jít na odpočinkový svět? Nebo to nelze tato možnost? Či jak to je nebo bude, či nebude?
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Na casualu nový systém paladinů není, takže pokud tam přejdeš, bude ti fungovat klasický systém, to jest jeden paladin a předměty.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru