Je to 100x lepší než předtím. ale
- Obchod mohu nabídnou jen za jednu konrétní relikvii. Ale častá situace je, že mám relikvii dobrou např. na deff, ale sháním cokoliv dobrého na off. Jenže v obchodu mohu dát jen jednu, i když bych byl OK v výměnou za několik možností. Co kdyby to vypadalo takhle a zájemce by akorát zvolil tu kterou mi za to chce dát?
- Relikvií a jejich vzácností je hodně kombinací, tzn. obchod v rámci kmene, kde je 20-40 členů, je furt docela limitovanej. Stejný systém jako s vlajkou, ale vlajky nejsou exkluzivní pro daný svět. Tzn. vlajku často lidi mění i se spojenci, akorát to udělaj v dočasném kmenu na nějakém světě, kde aktivně nehrajou. Napadá mě obchod i se spojenci, ale to zase možná bude mít jiné mouchy, které mě teď nenapadají.
- Legendární relikvie jsou takovej slepej konec. Když vylepším 3 různé šedé relikvie a dostanu nějakou otřesnou, tak to nevadí, prostě ji pak zapojím do nějakého upgradu, kde vylepším 3 blbý zelený relikvie a doufám, že mi z nich padne dobrá modrá. A takhle furt dokola. Ale když pak zgamblim 3 fialový na to, že mi padne legendární krumpáč, tak se můžu jít vycpat

Co třeba možnost legendární relikvie rozbít zpátky na 81 šedých relikvií? Nebo 60, ať je tam nějaký trest, ale chápeme se, prostě se mi nelíbí ta slepá ulička.
- Ta šance na "perfektní statistiky" se zdá být brutálně malá. Z toho co pozoruji, hádám něco jako max 2%? Je to pak vlastně nudná mechanika, protože na to skoro nikdy nedojde.
- 100 pb za zaměnění sekundárních bonusů je brutálně nelákavá nabídka, vzhledem k tomu, že je tam celkem 43 možností, co za bonus tam může padnout. A logicky většinou budu hledat off bonus k off relikvii, deff bonus k deff relikvii... To je tak 1000-1500 pb abych dostal 3% na sekery. Kdyby to stálo 50 pb, lidi by tam paradoxně protočili víc pb, protože by jim to za ten pokus stálo.
Nebo zkrouhnout jejich počet? Třeba zbavení se těch, který jakoby nepasujou na danou jednotku. Sekerník je utočná jednotka, nikdo nikdy nebude chtít "Sekerník: +x% obranná síla". Ti kluci maj tak málo deffu, že tam rovnou může bejt "Sekerník plus 5% kradmost"