• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Nový systém relikvií

Jak se vám zatím tento nový systém líbí? Dejte nám prosím vědět, těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Je to 100x lepší než předtím. ale

- Obchod mohu nabídnou jen za jednu konrétní relikvii. Ale častá situace je, že mám relikvii dobrou např. na deff, ale sháním cokoliv dobrého na off. Jenže v obchodu mohu dát jen jednu, i když bych byl OK v výměnou za několik možností. Co kdyby to vypadalo takhle a zájemce by akorát zvolil tu kterou mi za to chce dát?

1783286585007.png

- Relikvií a jejich vzácností je hodně kombinací, tzn. obchod v rámci kmene, kde je 20-40 členů, je furt docela limitovanej. Stejný systém jako s vlajkou, ale vlajky nejsou exkluzivní pro daný svět. Tzn. vlajku často lidi mění i se spojenci, akorát to udělaj v dočasném kmenu na nějakém světě, kde aktivně nehrajou. Napadá mě obchod i se spojenci, ale to zase možná bude mít jiné mouchy, které mě teď nenapadají.

- Legendární relikvie jsou takovej slepej konec. Když vylepším 3 různé šedé relikvie a dostanu nějakou otřesnou, tak to nevadí, prostě ji pak zapojím do nějakého upgradu, kde vylepším 3 blbý zelený relikvie a doufám, že mi z nich padne dobrá modrá. A takhle furt dokola. Ale když pak zgamblim 3 fialový na to, že mi padne legendární krumpáč, tak se můžu jít vycpat :( Co třeba možnost legendární relikvie rozbít zpátky na 81 šedých relikvií? Nebo 60, ať je tam nějaký trest, ale chápeme se, prostě se mi nelíbí ta slepá ulička.

- Ta šance na "perfektní statistiky" se zdá být brutálně malá. Z toho co pozoruji, hádám něco jako max 2%? Je to pak vlastně nudná mechanika, protože na to skoro nikdy nedojde.

- 100 pb za zaměnění sekundárních bonusů je brutálně nelákavá nabídka, vzhledem k tomu, že je tam celkem 43 možností, co za bonus tam může padnout. A logicky většinou budu hledat off bonus k off relikvii, deff bonus k deff relikvii... To je tak 1000-1500 pb abych dostal 3% na sekery. Kdyby to stálo 50 pb, lidi by tam paradoxně protočili víc pb, protože by jim to za ten pokus stálo.
Nebo zkrouhnout jejich počet? Třeba zbavení se těch, který jakoby nepasujou na danou jednotku. Sekerník je utočná jednotka, nikdo nikdy nebude chtít "Sekerník: +x% obranná síla". Ti kluci maj tak málo deffu, že tam rovnou může bejt "Sekerník plus 5% kradmost"

Super, získávají se lépe a dává to větší smysl, ale skok u hlavního atributu jen o 1% za úroveň? To je strašně málo. Na jednu legendární relikvii je potřeba nesčetně klasických a skok jen o 4%? Chce to vylepšit scalování

Děkujeme všem za zpětnou vazbu! Velkou část vašich podnětů a návrhů na vylepšení jsme předali tvůrcům hry v Německu, kteří nyní posoudí, které z nich bude možné v budoucnu zapracovat do praxe.

Tohle je maličkost, ale...

neaktivní relikvie nemusí být součástí "Zobrazit oblast vlivu" na mapě. Tu relikvii nemohu odebrat a není aktivní, tzn. je to zbytečný info. A když člověk zabere 5 a více barek za 24h, na mapě to dělá dost bordel.

a potom ještě buď bug nebo to jen neumím? Nejde mi na profil do "Vyber relikvii, kterou chceš zobrazit" dát žádná relikvie.
Zeptal jsem se dvou soukmenovců a mají stejný problém, kouknete na to prosím? @Forseti

1783980663887.png

Zpět