• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Ochrana proti Botu

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
246
Zdravíčko,

Hráčům blokujete přístup do hry na 20-30 minut pouze kvůli hCaptcha, která se aktivuje i v případě, kdy hráč ponechá PC zapnuté, ale nemá žádnou aktivitu. To působí nespravedlivě, protože hCaptcha nerozlišuje mezi skutečnými hráči a podezřelými aktivitami. :D

Navíc hráč nemá možnost tuto situaci nijak obejít – nelze vymazat cookies ani provést jinou akci, protože vše je blokované na úrovni kódu.
Existuje mnoho různých řešení, než tohle extrémní. Nehledě na to, že mnohdy nelze hCaptchu odkliknout a je nutné smazat cookies nebo se znovu přihlásit.

Tak jen trošku breku, protože admin tým tu hru asi nehraje, tak jen zpětná vazba, že tohle se fakt nepovedlo.

Bylo by vhodné tuto kontrolu nastavit lépe, aby neblokovala legitimní hráče.

1734475195657.png
1734475349091.png

Agresivní virus

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21
podle mě hračí tu hru brzy přestanou hrát :D si představme hrače co necha hru bežet což dělam i já :D a objeví se hcapcha :D avšak nevím mě se to ještě nestalo :D a nemohu to při akci na mě hrát

tak pak postrada smysl tu hru hrát když mě rozeberou proto že to programují tupci co to nehrají

Agresivní virus

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21
že by to mělo něco společneho s tím že hcapcha zrušila všechno solvery obsilkami? a oní tohle použivají protí botum? no nwm no :D mě se to nezda efektivní :D jedině čemu to pomuže že naserete hrače :D a ty vám pogratulují

už tak davají hcapcha takoví obrazky ktere nevyřeší ani človkě teď to budete ještě penalizovat :D no myslim si že sami tu hru pohřbite a davate tomu každy den noví hřebiček :D pro představu někdo pošle podnet kubina se mu zasmeje že to poslal skripter :D a pak se lidí ani neodvaži protestovat proto že když to vidi tak proč by se o neco snaži v čem by to bylo jine? a takhle hnojí každa viši instance (administrator atd... ) každou hru :D a nakonec to skončí tak že to pohnojí cele sami :D no řekneme si upřimě už to přehmatny s tou hcapchou :D a ted to budou ještě penalizovat za to že člověk nic neděla :D jako mě to nevadí :D já sem jíž psal že chci skončit a nejlepe se přesunout na speed kola .D proto že svety už pro mě nemají smysl :D tam seš neustale aktivní :D

ale pokud chcete davat takovihle hcapchy to mi poslal jeden člověk dneska

1734483114447.pngtak bežte do prdel upřimě tohle jde vyřešít ještě ale jsoui horši astejny kostičky atvary z geometrie ktery nejdou vyřešit nebo nad tím musite stravit minutu i víc

Naposledy upraveno:

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
131
Njn, to je přesně ten moment, před kterým tě varovali, když na tebe náléhali, abys tu pomocnou školu dodělal.

Ezio Auditore

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
113
Kdo brečí nad captchou, ten botuje.

Change my mind.

Vždycky máte apku, kde captcha neskáče a i když mi někdy skočila na PC, tak vždy šla odkliknout, nikdy se mi nestalo, že by mě nevpustila do hry. To asi jen těm, co dávají 24/7 několik instrukcí za sekundu stránce. Pak je to v pořádku.

Agresivní virus

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21
Kdo brečí nad captchou, ten botuje.

Change my mind.

Vždycky máte apku, kde captcha neskáče a i když mi někdy skočila na PC, tak vždy šla odkliknout, nikdy se mi nestalo, že by mě nevpustila do hry. To asi jen těm, co dávají 24/7 několik instrukcí za sekundu stránce. Pak je to v pořádku.
to bude asi tím že to teprve je ve hře první den ale budíš opět koment na hovno gg

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
927
Děkujeme za zpětnou vazbu.

Ochrana je navržena tak, aby zabránila porušování pravidel hry, je nastavena tak, aby běžným hráčům vyskakovala velmi zřídka a naopak těm, co porušují pravidla často.

A typ úkolů musí být dostatečně složitý, aby ho vyřešil pouze člověk a nikoli žádný script, který určitě není povolen :)

Co by to bylo za ochranu, kdyby stačilo smazat cookies :)

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
246

Ochrana je navržena tak, aby zabránila porušování pravidel hry, je nastavena tak, aby běžným hráčům vyskakovala velmi zřídka a naopak těm, co porušují pravidla často.

A typ úkolů musí být dostatečně složitý, aby ho vyřešil pouze člověk a nikoli žádný script, který určitě není povolen :)

To právě trošku rozporuji ale čas ukáže, třeba to vyladíte :Good

Logičtějším a méně frustrujícím řešením by bylo například to, že pokud hráč do 5 minut nevyplní hcaptcha, vyprší jeho session a bude odhlášen. Aby se mohl do hry znovu přihlásit, musel by nejprve hcaptchu úspěšně vyřešit. Tím by hra efektivně zamezila botům v přístupu, ale hráčům by stále dala možnost se rychle vrátit zpět do hry.

Nevím, zdali hraješ ale na speed kolech je to časté, že se zacachuje hcaptcha a nelze odkliknout, můžeš klikat do alelujah a nic nefunguje až smazání cookies nebo odkliknutí z telefonu zabere.

Agresivní virus

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21

jak poznate že někdo porušil pravidla? pokud by je porušili dostaly by ban ne? nebo se pletu? takže určitě ne dale vyskakuje při první navšteve trhu ok první den chapu ale uplně každy den bez toho abys něco udělal? trošku špatny nemysliš?

typ ukolu no teď nefunguje žadni řešič hcapcha takže nevím proč to mystři zase okořenili další blbosti asi se nudí a nemají co dělat tak všechno pohnojí

ochrana by neměla omezovat hrače ve hraní hry? přišli sme luštit obrazky? ktere jsou mnohdy nešešitelne nebo velice obtižně i pro člověka? ale tak ono se to snadno piše že když tu hru nehraješ aktivně a pouze vymyšliš ty nebo kdo takovihle ptakoviny však mate asi dost času ne? pomohlo by trošku zaspamovat tickety jako minule těch 200?