• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

ochrana proti botu

cvakatko

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
dobrý den.nejde mi spustit ochrana proti botu?smajlík se nesměje,poradíte?děkuji

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
966
Tak smaž všechny scripty, odeber všechny doplňky a rozšíření. Pak je nutné mít aktuální verzi běžného prohlížeče.

cvakatko

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
scripty,doplnky a rozlišení?nevím o co jde prosím vysvětlete mi to normálně,už jsem zkoušel i nové heslo na e mail a nic,přes běžný prohlížeč

GaaraS

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
:D Od kdy jsou scripty někomu ukradené prosím tě? :D Scripty ti strašně usnadní fungování ve hře.. Pokud neumíš základy hry michale tak prosím nepiš nic o tom že většinu nezajímají... Raději by jsi se měl věnovat škole a né hraní her..
scripty,doplnky a rozlišení?nevím o co jde prosím vysvětlete mi to normálně,už jsem zkoušel i nové heslo na e mail a nic,přes běžný prohlížeč
Pro scripty: Nastavení-> rychlí náhled-> odstranit rychlí náhled
Rozšíření: U google chrome je to pod třema tečkama(vpravo nahoře)->rozšíření-> spravovat rozšíření a všechny tam odstraň
Aktualizace pro google chrome: Tři tečky jako u rozšíření-> Nápověda-> O aplikaci google chrome

cvakatko

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
děkuji,ale odstranit ten náhled nejde,nedostanu se tam zase bot

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
:D Od kdy jsou scripty někomu ukradené prosím tě? :D Scripty ti strašně usnadní fungování ve hře.. Pokud neumíš základy hry michale tak prosím nepiš nic o tom že většinu nezajímají... Raději by jsi se měl věnovat škole a né hraní her
napiš mi kolik procent ze všech registrovaných za posledních 22 let používá ty scripty

GaaraS

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Na to ti odpoví líp support :) ale 99% hráčů používá minimálně základní scripty.. Hodně to usnadní čas a třeba i plánování :)