• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Offline balíčky

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Zrychlení grafického balíčku, aneb offline balíček.

Tuto funkci nemusíte využít pouze v případě, že chcete využívat jiný grafický balík, než je ten základní, ba naopak tento návod je především pro ty, co používají originál. Zvláště pokovat máte pomalejší připojení k internetu, tak Vás asi zdržuje načítání stránky. Proto si uložíme grafiku DK do počítače a bude čerpat přímo z vašeho počítače a tím samozřejmě načítání urychlíme a to až tak, že bude načítání vaší vesnice téměř okamžité.

Nejprve tedy musíme balíček stáhnou do počítače. Ke grafickým balíčkům, které jsem zde dával na fórum, ještě doplním odkazy, kde je bude možno stáhnout. Základní grafický balíček stáhnete zde.
Teď tedy máme Grafický balíček stažený v PC. Nejdříve ho musíme rozbalit, což uděláme tak, že soubor otevřeme a dáme extrahovat soubory, tedy pokovat máte WinRar. Balík extrahujte nejlépe do složky rovnou na pevném disku, aby potom byl přístup ke složce snadný. Já budu vycházet z toho, že jsme balíček rozbalili do C:/GB Měli by se nám zde objevit složky
Kód:
/visual/
/visual_night/
/ally_rights/
/big_buildings/
/buildings/
/command/
/dots/
/forum/
/help/
/lang/
/map/
/overview/
/premium/
/richtung/
/screen/
/stat/
/ticket/
/unit/
/unit_big/
Pokovat tam je něco navíc, nebo naopak méně, tak by neměl být problém, protože ne každý grafický balíček využívá všechny tyto soubory.
Dále v návodu pokračujte jednou z 2 metod, které jsou níže.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
1. Metoda
Tato metoda je funkční pouze pro Mozillu Firefox a Internet Explorer 7 (U 8 si nejsem jist..).

Nejprve se přihlásíme na účet. Klikneme na „nastavení“ a znovu na „nastavení“, ale tentokrát na to, které máme po levé ruce. A do políčka „data ke grafické cestě“ napíšeme adresu složky, kam jste balíček rozbalili, takže v našem případě by to měla být C:\GB. A před ni ještě napíšeme file://. Takže tam budeme mít „file://C:\GB“ a to samozřejmě bez uvozovek. A potvrdíme. Teď už je návod pro Mozillu Firefox a Internet Explorer odlišný, takže pokračujte návodem pro Váš prohlížeč..



Mozilla Firefox

Najdeme si složku, kde máme Mozillu nainstalovanou. Základně tedy C:\program files\mozilla firefox\ a zde najdeme složku greprefs a v ní soubor all.js. Na tento soubor klikneme pravým tlačítkem myši a otevřeme v poznámkovém bloku. Najedeme úplně dolů a za text a nakopírujeme toto:
Kód:
pref ( "capability.policy.policynames", "localfilelinks"); 
pref ( "capability.policy.localfilelinks.sites", "http://cs12.divokekmeny.cz"); 
pref ( "capability.policy.localfilelinks.checkloaduri.enabled", "allAccess");
Ale v adrese „http://cs12.divokekmeny.cz“, kterou v tomto kódu najdeme, musíme pozměnit svět, který hrajeme, takže pro svět jedna napíšeme http://cs1.divokekmeny.cz atd.
Soubor zavřeme a změny uložíme. Teď pokovat půjdete na svůj účet a stránku aktualizuje, tak by měla být grafika funkční. Pokud ne, tak Mozillu vypneme a znovu zapneme.



Internet Explorer

Ještě v době, kdy jste přihlášeni na svém účtu, klikněte na „nástroje“-->“možnosti internetu“--> „zabezpečení“. Zde uvidíme tlačítko „důvěryhodné servery“, na které klikneme. Pod tím se nám objeví tlačítko „servery“, na které logicky též klikneme. V tabulce, která se nám objeví, odškrtneme tlačítko „Požadování ověření všech serverů v této zóně serverem (https:). V kolonce „přidat tento web k zóně“ byste již měli mít vyplněno http://cs12.divokekmeny.cz (pochopitelně s jiným číslem, pokud hrajete na jiném světě…) a klikneme na přidat. Tuto tabulku zavřeme a další potvrdíme stisknutím „ok“
Teď už jen stačí stránku aktualizovat a vše by mělo fungovat.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
2. Metoda (Lokální webserver)

Téma zatím připravuji.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru