Tantaleno, možná si myslíš, jak si úžasný, soudní čtenáři se však jen pousmějí nad Tvým ztrapňováním se ...
Olasm, jsem rád, že jsi si na soutěž našla čas.
Tak jsem nad tím přemýšlel, ale prostě mi to nedá.

[SPOIL]
Nevím kdo je tu trapnější, jestli tantalena se svými poznámkami, nebo ti co na něho sami narážejí.

ardonMůžeš to brát, obzvláště v psaném projevu, dvojím způsobem, buď jako dobře míněné rady a někomu pomoci, či jako provokace, urážení, pokusy o vyvolávání hádek, zde se ale pak od vás projevuje agrese.

ardon

Proč hned nadávat? Místo odborníka na teplou vodu může být třeba Zlatoústý.

Kritika grafického zpracování nadpisu je silně subjektivní záležitost, do které si může každý kopnout, to bych nechal plavat, hlavně pokud je to čitelné.

Ale u výtek textu jsou už mantinely pevně stanoveny a není problém určit co je ještě na hřišti a co je vně hřiště, i když někteří by z principu byli schopni polemizovat/diskutovat/hádat, že jedna a jedna nejsou dvě, když to bude tvrdit tantalena.

To že šli na zasedání s večeří bych bral i jako zajímavý originální počin, každý si donesl vlastní večeři, aby se jej nepřátelé nepokusili otrávit.

Ale třeba takovou strategii jsem s dlouhým „e“ ještě neviděl napsanou a ani se tam dlouhé „e“ nevyslovuje.:hi
Poukazovat na mezery v závorkách, když ty sám dodnes obohacuješ český jazyk o palce...:scratch:mocking a přitom jak je čeština bohatá na různé typy uvozovek.
Když si přehraji situaci před dvěma roky, tak jenom musím suše konstatovat, že nám to někdo s tím pitím vody nevydržel, že ano, Biblosi, nebo jak říkáte v Čechách viď.
Rozhodně tu do každého nerýpu, sám nechávám většinu prohřešků plavat, kdybych to tu měl rozjet na „plné kule“, tak to by byl taký vichr, že už mám blokaci za blbosti.
Jen upozorňuji, alespoň většinou, na chyby u kterých se domnívám, že autor si myslí, že to má správně, nebo když tu někdo píše, že nespisovný tvar je spisovný.
Ve zcela stejném duchu jsem tu opravil i tantalenu, který neadekvátně použil sloveso směřovat, místo směrovat a nemyslím si, že se upsal, ale přiznejme si, ona spousta jiných lidí i politici hned směřují, místo toho aby směrovali a mezi danými slovesy je rozdíl, není to žádné slovíčkaření, kdo by to tak chtěl bagatelizovat, tak mi nezbývá než pak konstatovat, že nemá cit pro češtinu, i když to jsem se dozvěděl já od Tebe.

ardon A přišlo mi vtipné, že kritizoval prohřešek vůči spisovnosti, přitom se jej hned dvakrát sám dopustil na slovenské verzi. Každopádně to bylo šílené a muselo to být smazáno.:great Kdybych si tu chtěl čistě jen honit tričko a poukazovat na co nejvíce prohřešků, musel bych tu toho vypisovat dalece více.:mocking Třeba šachlík, který nás obohatil o odbytou půlnoc, nám dnes změnil předponu značící zánik děje ze „s“ na „z“.:cool Jen tak na okraj, moje poznámka kterou si neodpustím, když jsem u času, tak často při do minulosti lidi používají předložky jako zpět, nazpět, dozadu, ale pokud se bavíme o čase, ne o prostoru, tak je správně předložka před a přiznejme si takové chyby jako Tvoje novotvary podmiňovacího způsobu slovesa být neopraví ani internetové slovníky, až tak dokonalé nejsou, alespoň k dnešku a řeči o lidové češtině jsou jen chabý pokus výmluvy.
Jak jsem napsal v úvodu, je na každém jak si to přebere.
„Tož“/Nuže vše.:cool[/SPOIL]