• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Otázky vývojářů (Q&A)

Toto bych určitě podpořil. Rozumím, že možná pro účetnictví to je trochu složitější pokud to mají striktně rozdělený dle státu. Ale možnost se přihlásit s jedním účtem na jakoukoli jazykovou verzi a jednoduchá možnost převést PB z jedné jazykové verze na druhou, by byla určitě vítaná velkou částí hráčů. Také chápu, že cena za PB se může lehce v každé jazykové verzi lišit (předpokládám - nevím), ale to se také dá vyřešit tím, že když převedu 1000 pb, tak mi to hodí na jedné verzi 1100 pb a na druhé 900 pb. Ale zjednodušit přihlašování se na jiné jazykové verze je dobrý nápad.
Vždyť se ty ceny liší i u nás v česku v závislosti na tom, zda nakupuješ přes aplikaci v mobilu nebo přes prohlížeč. Tohle by určitě neměl být problém,.

Nejsem si jistý jak to má DK, ale obvykle jsou regionální variace cen buď vázané na to, kde byl účet založen nebo se určují podle lokace aktuální IP adresy. Ani pro jedno by různé jazykové verze neměly být problém.

Nešla by přidat možnost, která je implementovaná na grepolisu (taky innogames), Ignorovat push oznámení od následujících hráčů?

Rád bych vylepšení u Pomocníka rabování, kde by se kliknutím na jedno tlačítko poslali útoky na všechny vesnice v aktuálním filtru. Pokud by ve vesnici nebyl dostatečný počet jednotek, zaútočilo by se na X nejbližších vesnic. Bezduché nekonečné klikání, obzvášť na mobile, kde to po zaslání více než 5 útoků vrátí zpět na začátek není nic pro mě.

Rád bych vylepšení u Pomocníka rabování, kde by se kliknutím na jedno tlačítko poslali útoky na všechny vesnice v aktuálním filtru. Pokud by ve vesnici nebyl dostatečný počet jednotek, zaútočilo by se na X nejbližších vesnic. Bezduché nekonečné klikání, obzvášť na mobile, kde to po zaslání více než 5 útoků vrátí zpět na začátek není nic pro mě.
Já bych přidal tlačítko "Autopilot," aby se hra hrála sama. Taky by nebylo vůbec špatný, kdyby se pořizoval záznam a pomocí například umělé intelignce by se každý den udělal sestřh nejlepších okamžiků za posledních 24 hodin. Bych si to pustil třeba při obědě v práci nebo při jiné volné chvíli.

Já bych to teda taky podpořil, protože část hráčů používá scripta, který něco podobného už praktikují za ně a takhle by se to zpřístupnilo i běžným hráčům a nejen těm, kteří obcházejí pravidla.

Vážení hráči,

už brzy budou naši vývojáři opět odpovídat na některé z vašich otázek.

Při této příležitosti jsme pro vás připravili tuto sekci, kde můžete vkládat otázky o tom, co vás zajímá.

Samotné Q&A můžete očekávat na našem oficiálním serveru na Discordu: https://innogam.es/DS-Discord

Děkujeme za zájem a těšíme se na vaši účast Váš DK tým
mohu dosat, nějakou na fórum v Divokých Kmenech a mohl bych vymyslet nějaké nové eventy a taky budou stavět ty nové světy, kdo kterých bych mohli dřívě přistup admini, kteří to tam budou stavět a dávat na web divokych kmenu. Pokud mi dáte nějaké práva. Tak s tím budu souhlasit.

Děkuji moc

misa a niki - můžeš ten dotaz napsat srozumitelně a aspoň trochu gramaticky správně?

co na tom nerozumis chce prava a pristup do sytemu aby mohl udelat eventy a nastavovat svety :)

Zpět