• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Přesuny jednotek na trvalo

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Neuvěřitelně, ale opravdu NEUVĚŘITELNĚ mě irituje, že si mezi svými vesnicemi nemůž přesouvat jednotky. Jedinná možnost je "Podpora," jenže to je dost omezující. Dám Vám příklad: [SPOIL] Chi obsadit vesnici barbarů. Mám 2 vesnice, znichž jen v jedné je panský dvůr. Ta je ale od kýžené barbarky vzdálená na 6 hodin cesty. To znamená, že (při předpokladu že budu online non-stop) než šlechtic zaútočí znovu, oddanost se zvýší o 19,2. Jinými slovy budu muset zaútočit desetkrát.

Btw. A neříkejte mi "postav si vláček."[/SPOIL]
Možnos usídlit jednotky v dané (vlastní) vesnici natrvalo by vylepšila hratelnost, války by byly zajímavější a hra obecně příjemnější.
Představoval bych si to tak, že se zároveň změní i zdroj obyvatel pro vojáky, tedy že se budou počítat do selského dvora jejich nového působiště. Pokud by v cílovém selském dvoře nebylo dost místa, hra by zabránila odeslání vojska. Pokud by v době odeslání vojska dostatek místa byl, ale v průběhu přesunu by došlo k redukci volné populace, vojsko by se buď usadilo z části a zbytek se vrátil (což by bylo značně problematické, vzhledem k zastoupení usazených a návrativších jednotek - zde přichází v úvahu pouze řešení za pomoci procentuálního zastoupení jednotek ve vojsku) nebo by se vojsko vrátilo celé.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Nevím jestli je něco takového reálné, navíc tahle hra je i o plánování a strategii.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za tvůj návrh, bohužel něco podobného do hry určitě nechystáme a ani nad ničím podobným neuvažujeme.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru