• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Převzetí vesnice člena kmene

Faki

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Za jakých podmínek to je možné?

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
101
Za jakých podmínek to je možné?
1) Získej si jeho důvěru.
2) Vylákej z něj heslo.
3) Až bude spát, přihlaš se na jeho účet přes VPN a pošli jednotky na několikadenní sběry nebo na druhý konec mapy.
4) Začni zabírat.

P.S.: Udělej to pořádně, ať nejsi za šaška a pak si z tebe neutahuje kdejakej noname.

Faki

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Bavíte se? Super. Myslel jsem, že je to košer fórum a ne dikobraz.

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
101
Bavíte se? Super. Myslel jsem, že je to košer fórum a ne dikobraz.

a) to není žert, ale osvědčená strategie, kterou jsem viděl na vlastní oči, že funguje - minimálně první 3 dny
b) ano, bavím se, ale ne na tvůj účet

Ale pokud ti zdejší moderní metody nevyhovují, pak ještě můžeš postupovat konzervativně. Domluv se s někým, že ti tu vesnici předá a pakliže se jedná o svět, kde se útok na člena kmene mění v návštěvu, tak je nezbytné, aby jeden z vás v době dopadu šlechty byl mimo kmen a nebo abyste byli v různých kmenech.

Faki

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Konečně odpověď na místě. Děkuji

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
191
No máš za co. Uff, věcná a nearogantní odpověď na něčí otázku mě tak vyčerpala. Teď ještě k tomu budu muset chodit kanálama, protože až se lidi dozví, že jsem se k někomu nechoval jako hulvát, tak budou chtít vidět mojí hlavu napíchnutou na kůlu.
Ale zase si dal dobrej rekt místnímu klaunovi. Až je mi líto lidí, kteří neví, o čem mluvíš:D