Musíte vypsat smlouvu s úředně ověřeným podpisem a dát barák do zástavy za každou přebranou vesnici. Pokud tak neučiníte, hrozí soudní vymáhání vesnic.Za jakých podmínek to je možné?
1) Získej si jeho důvěru.Za jakých podmínek to je možné?
Bavíte se? Super. Myslel jsem, že je to košer fórum a ne dikobraz.
No máš za co. Uff, věcná a nearogantní odpověď na něčí otázku mě tak vyčerpala. Teď ještě k tomu budu muset chodit kanálama, protože až se lidi dozví, že jsem se k někomu nechoval jako hulvát, tak budou chtít vidět mojí hlavu napíchnutou na kůlu.Konečně odpověď na místě. Děkuji
Ale zase si dal dobrej rekt místnímu klaunovi. Až je mi líto lidí, kteří neví, o čem mluvíšNo máš za co. Uff, věcná a nearogantní odpověď na něčí otázku mě tak vyčerpala. Teď ještě k tomu budu muset chodit kanálama, protože až se lidi dozví, že jsem se k někomu nechoval jako hulvát, tak budou chtít vidět mojí hlavu napíchnutou na kůlu.
Pokud by podle toho někdo postupoval, okamžitě to nahlásit supportu. Odměna vykuka nemine.a) to není žert, ale osvědčená strategie, kterou jsem viděl na vlastní oči, že funguje - minimálně první 3 dny
A co myslíš, že s tím support udělá ? Nemáš to jak dokázat pořádně.Pokud by podle toho někdo postupoval, okamžitě to nahlásit supportu. Odměna vykuka nemine.