• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Pařba prvního jarního dne

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser42816

Guest
Boužel nevím kam to mám dát nebo jak udělat vlákno tak to dám sem :)

Pařba prvního jarního dne
Když ptáci zpívají a blíží se jaro příde do vesnice velmy moudrý pán a mluvý páni vy tu máte nazdobíno na jarní hostinu, Zemědelci mají pole připravení a dobytek se zasmál, Hospody mají tu nejlepší přípravu piva tolik že se to nedá vypít ani za týden ale jak známe naši český kraj tak to zvládneme za dva dny, Dřevorubci si tu jedí dobroty s chlebem zapijí to mlíkem a když příde stoticícová armáda na vyrabování vesnice vrnou se na ně a křikem tak silním a hlasitím že to slyší celý svět armáda se uprchne a už nikdy se nevrací rabovat naši vesnici :), Ženy pracují doma a připravují slavnostní den jenom už čekají kdy dá šlechtic povolení na oslavu, Děti se chystají na slavnost protože dostanou od šlechtice odměny a dělají bordel v lese
na jednou příde šlechtic a řekne je všechno připravené ?? vesnice odpový ano ale na hradě ne, velitel dá střáže po celém uzemí a hradu a lid se hrne na přípravu jara.v hradě.
Příde ta správná noc je vydět na sto kilometru a Šlechtic povídá můj milí lide všichni jsme čekaly na ten to krásný den kterí milujeme všichni a jak je u nás napsáno tak doufám že se stane !! jdeme na pařbu a jestli někdo bude střízliví víc než 2hodin tak pujde do vězení !! :D.
Celí lid se zasmál a šli slavit pilo se a jedlo až do třetího dne. někdo to dokázal slavit celý týden a byl to náš ČESKÝ KRAJ.

konec pařmenského citátu :D
doufám že se vám to moc líbylo :)
poslední kontrola 25.3.2017 0:23 a žádnej komentář :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
260

DeletedUser42816

Guest
Děkuji :)
Děkuji tomu kdo to jsem dál a vytvořil vlákno:)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Poslyš, a nezasloužil by si ten český kraj, aby to bylo napsáno pořádně česky?
 

DeletedUser33829

Guest
To je pokrok češtiny.:p
Jen jestli jsi někdy takovou češtinu takhle neomlouval?:D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru