• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Paladinovy předměty

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser35906

Guest
ahoj vsem, byl jsem seznamen ze skutečností že pro svět26 neni v planu vyzbrojit paladina předměty. a při dotazu na support sem byl odkazan na založení diskuze k tomuto problemu.
a proto vas žádám o vaše vyjádření jestli by ste předměty chtěli nebo ne. ja sem jednoznačně pro, protože díky předmětum je hra zajímavější a složitější. děkuji za vaše nazory.
 

DeletedUser

Guest
myslím, že bez předmětů tam Paladin není k ničemu :-(
 

DeletedUser19189

Guest
jsem pro predměty, přece je to součast hry :yes
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
pokud bude "světelný meč" soucasti predmetu tak ano - jinak NE !!! :shout
 

DeletedUser34582

Guest
Súhlasím s ENEMY až na ten meč :D konečne si zahrajeme svet bez napr výstražných ohňov atd. a hneď sa bude lepšie zaberať :D
 

DeletedUser

Guest
Hezky se tu farmáři sešli :) , ale k tématu:

Nejsem pro předměty, ani paladina bych nedával. V začátcích to je zvýhodnění pro hráče s větší klikou, kdy dostanou lepší předměty, díky čemuž pak přežívají, např. Aletheiany výstražné ohně.

Jen ať se hraje bez nich, na posledních světech byl paladin se zbrojnicí vždy, tak konečně není.

...

A ještě ... zdá se mi rozdělování předmětů velmi divné. Např. na světě 24 jsem získal 8/9 předmětů, ale ohně ne, zatímco je měli už všichni moji sousedé .. A co je divnější, ač je pravděpodobnost hooodně malá, tak zatím jsem na každém světě dostal jako první předmět Baptistův prapor .. jak je možné, že ho získám vždy?
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru