Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Teoreticky dotaz:
hrac ma ve sve vesnici pansky dvur na level 3, vyrobil 3 slechtice a kazdy z techto slechticu uz zabral dalsi ves, cili v teto vsi dalsi slechtu nepostavi.... Jiny hrac tuto ves zabere, bude moci v teto vsi stavet slechtu??
Dle mě je to blbost žer jen tři šlechtici hrál jsem na S9 kde tim taky vyhrožovaly že můžou bejt jen tři a nakonec se v pohodě daly udělat 4 a tím i vlak a bylo to o tom kdo si to dřív uvědomí
A jak se dají udělat 4 šlechtici? A s tím balíčkem to je jak? Jako že si uděláš balíček a potom můžeš postavět šlechtu? a co když šlechta umře? Musí se dělat znovu i balíček a nebo jenom šlechta?
Jsem malinko zmatená s tím ukládáním surovin na panském dvoře.Na prvního šlechtice je potřeba ty suroviny 1 krát.Toho mám.Na druhého je potřeba suroviny 2 krát.To také mám,ale přesto mi nejde udělat šlechtic?Musím mít nutmě panský dvůr na větším stupni než jedna?