• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Panský dvůr - dotaz

  • Zakladatel vlákna náhradní dcera
  • Vytvořeno

DeletedUser

Guest
Aha tak moje chyba, je to tak, musíte průběžně ukládat ty balíčky. To bude tím, že s ne-mincovními světy neemám velké zkušenosti.
 

DeletedUser18757

Guest
Teoreticky dotaz:
hrac ma ve sve vesnici pansky dvur na level 3, vyrobil 3 slechtice a kazdy z techto slechticu uz zabral dalsi ves, cili v teto vsi dalsi slechtu nepostavi.... Jiny hrac tuto ves zabere, bude moci v teto vsi stavet slechtu??
 

DeletedUser

Guest
Určitě, jen bude muset znovu uskladnit suroviny. Je to jako bys postavil PD na 3 stupneň, ale neuskladňoval balíčky a nedělal šlechtu...
 

DeletedUser

Guest
tím pádem teda je toto mnohem dražší než mince nebo ne?
 

DeletedUser4562

Guest
Nové budovy

ahoj nevíte kdy a na jakem svete budou ty nove budovy jak je to na zacatku druhy obrazek predem dekuji
 

DeletedUser15723

Guest
nn

Dle mě je to blbost žer jen tři šlechtici hrál jsem na S9 kde tim taky vyhrožovaly že můžou bejt jen tři a nakonec se v pohodě daly udělat 4 a tím i vlak a bylo to o tom kdo si to dřív uvědomí
 

DeletedUser

Guest
A jak se dají udělat 4 šlechtici? A s tím balíčkem to je jak? Jako že si uděláš balíček a potom můžeš postavět šlechtu? a co když šlechta umře? Musí se dělat znovu i balíček a nebo jenom šlechta?
 

DeletedUser15465

Guest
podle mě to bude jen slechta. kdyz prece mate misto tak stavite slechtu ne?
 

DeletedUser

Guest
šlechtic

Jsem malinko zmatená s tím ukládáním surovin na panském dvoře.Na prvního šlechtice je potřeba ty suroviny 1 krát.Toho mám.Na druhého je potřeba suroviny 2 krát.To také mám,ale přesto mi nejde udělat šlechtic?Musím mít nutmě panský dvůr na větším stupni než jedna?
 
Nahoru