• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

patrikkoran.

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
[SPOIL]Začít znovu volbou v nastavení je možné každých 15 minut.

Název:Army Force
Délka:2 Hodiny
Zisk:Nic

Paladin: Ano, s předměty
Lučištníci: Ano
Kostel: Ne
Výzkum: Jednoduchý
Rozestavěná vesnice: 1
Bonusové vesnice: 3 na hráče
Barbarské vesnice: Ano
Růst opuštěných vesnic: Rostoucí
Začátečnická ochrana: 15 minut
Farm limit: Ne
Fake limit: Ne
Morálka: Ne

Vítěz:Hráč s největším OFF a DEFF rankem.

Šlechtic: Ano

Limit členů kmene: 2
Možnost vystoupit ze kmene: Ne
Podpory možné pouze v rámci kmene: Ano
Nemožnost zaútočit na člena kmene: Ne

Rychlost: 300
Rychlost vojska: 3
Noční režim: Ne
Noční bonus: Ne
Denní bonus: Ne

Dodatečná nastavení:
Možnost volby světové strany: Ne
Produkce: 100%
Domobrana: Ne
Omezení počtu vyrabovaných surovin na den a vesnici: Ne
Vzdálenosti mezi vesnicemi: Běžné (snížené)[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
No ne, já mám dneska Ježíška. Našel jsem ztraceného syna po 3 letech.:D Vstal jsi z mrtvých jak Fénix.:D

Povídej, tak co život? Ještě pořád píšeš o sobě v ženském rodě a rozesíláš fotku neznámé holky za kterou se vydáváš?:D Co puberta? Už odezněla, nebo teprve přichází?:D Vymazal sis mě na skypu, ale víš co je na tom dobré?:D Že když si Tě nevymažu já a Ty si změníš fotku, tak já ji uvidím a díky vymazání té kuří nožky (či co to bylo), jsem nakonec stejně zjistil, jak vypadáš.:D

Tak tenhle borec před 3 lety na několika světech se vydával za šestnáctiletou holku a rozesílal fotky nějaké holky, leč nejsem blbý a bylo mi jasné, že je to kluk a má o pár let méně.:D

Odměny za speedy jsou pokud speed trvá minimálně 6 hodin, takže za dvouhodinový speed odměna žádná nebude a to že by měl hráč dostat jedenkrát sto PB mě dostalo, kolikrát by měl dostat za jeden speed? Že by DK tým dával výhry po částech? Splátkový kalendář?:D

Mně to bohatě stačilo, dál už jsem to ani nečetl, jednou lama, navždy lama, nač ztrácet čas.:pardon
 

DeletedUser

Guest
Sice nevím co to tu meleš ale ok. Jestli tě baví si vymíšlet pohádky měl by ses dát na literaturu ne na DK forum..
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Daný návrh odpovídá minibashi, tudíž nic nového. :)
 

DeletedUser33829

Guest
Sice nevím co to tu meleš ale ok. Jestli tě baví si vymíšlet pohádky měl by ses dát na literaturu ne na DK forum..

Já mám rád literaturu faktu a i na tu zde je místo.

Důkaz Tvého cestovatelství, několikrát od nás vyhozen z kmenu a zakladatel imitace.

Co jsi psal, tak to Ti nedokážu, protože neužívám archivu zpráv, nehledě na to, že svět je uzavřený a screenshoty si fakt nedělám.

Ale na co si vzpomínám? Psal jsi chvíli v mužském a ženském rodě, pak jsi tvrdil o sobě, že jsi šestnáctiletá holka, a proč máš mužský nick, tak to protože jsi účet dostala, načež si vzpomínám, že jsem si z toho už dělal takovou srandu, že jsem Tě oslovoval ve středním rodě, pak jsi tvrdil, že máš přísné rodiče co Tě nepustí ani ven, kvůli špatným známkám, bydlíš někde v obci na L, už nevím co sis to vymyslel, jestli Litvínov nebo Lovosice, nějaká obec tím směrem, a pak jsi mi nakecal, jak máš dvacetiletého frajera co vydělává těžké prachy v Německu, jen už nevím, jestli tam dělá, nebo podniká nebo to byl rovnou Němec.. Obdobně ses choval na více světech. Poslal jsi mi „svoji“ fotku na e-mail, vím že to chtělo pak několik lidí přeposlat, ale mě té holčiny na té fotce bylo tak líto, že jsem ten e-mail hned smazal, chudák holka.

To co jsem tu napsal v odstavci, tak na to už ty zprávy nemám, každopádně proč bych si to vymýšlel u někoho kdo se sem registroval včera? Chodí sem tomzr2, třeba si na něco vzpomene a určitě by si vzpomněla Vaed, ale to už by mi přišlo jako zbytečné hrocení, abych jí kontaktoval mimo DK kvůli Tobě.

Ještě si vzpomínám na Tvoji hlášku, kterou jsi psal už tak mezi šestou a sedmou hodinu večer, někdy po sedmé „cs jdu do vany“. Já jsem si říkal, že Ti bude tak těch dvanáct, třináct a že jsi kluk, protože šestnáctiletá holka by se tak nechovala, neměla by problém s rodem ve vlastní osobě, nepsala mi, kdy se jde koupat a tak brzo a nerozesílala svoji fotku a měl jsem pravdu, protože jsem měl na Tebe skype, kde sis mě vymazal a znovu přijal, ale asi tam už moc nechodíš, měl jsem za to, že mě v seznamu nemáš a měl jsi tam kdysi fotku, která odpovídala mému tipovanému věku i pohlaví a měl jsi na ní brýle, ty většina lidí nenosí. Pořád si myslíš, že si tu vymýšlím? To bych měl dobrou fantazii.

[SPOIL]
1774e34a3a5be9b3.jpg
[/SPOIL]
Tak vidím, že tu kreslenou pracku z jednoho amerického pohádkového seriálu tam máš zase.

Neznamená, že když jsi tu anonymně pod nickem, že lidi jsou blbí a vše ti na netu sežerou.;)

Psal jsem tři roky, ale na DK to už pomalu budou 4 roky, takže jsi nám o čtyři roky zestárl, tak jsem se ptal právě co puberta, to Ti dnes je tak plus mínus šestnáct let.

Každopádně Tě vidím rád, byla to s tebou sranda, proto jsme Tě několikrát z kmene vyhodili a přijali.:mocking Takže já jsem rád, že tu jsi, jen mě mrzí, že jsi asi zůstal stejným lhářem a manipulátorem jakým jsi byl.:blush
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru