• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Pevnost

General Brian Sheppard

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Dobrý den chci se zeptat když postavíme na Casual 6 z kmenem pevnost na mapě a bude skutečně postavená tato pevnost může jí napadat jako na S68 každý hráč nebo i kmen? nebo na ti platí také bodový poměr a nemůže na ní skoro každý kdo nemá body hráč / kmen?
Děkují předem zajímá mě to :)
Hezký den

PS: postavil z vás někdo už pevnost na tomto serveru?
Nikde se o tom nemohu dozvědět více protože je ta pevnost na tomto serveru úplně nová.
 

stepanb

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Mám dotaz ohledně útočení z pevnosti. Všiml jsem si že tam mám stejnej limit jako při útocích ze svých vesnic. Jak se to počítá? Je to podle toho kdo z pevnosti pošle útok nebo kdo ji založil? Podle mě to je dost omezující a ztrácí to velkou výhodu pevnosti.
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
755
Útoky z a do pevností využívají tzv. Udatnost, která funguje jako "morálka". Výpočet udatnosti upravuje sílu útočníka a počítá se v okamžiku, kdy je příkaz vyslaný. Udatnost se počítá v závislosti počtu bodů kmene/hráče. Připojení se do kmene, případně jeho opuštění nebude mít vliv na udatnost. Hodnoty udatnosti budou v rozmezí 20 % až 150 %.
 

stepanb

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Mluvím o procentuálním omezení útoků jako u klasických útoků od hráče na hráče, protože teď mě to z pevnosti pustí podle mých bodů. Tzn. 80%-120%, Takže se ptám jestli to je zamýšlené, nebo špatně nastaveno.
 
Nahoru