• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Porušenie pravidiel - ignor

Matkolol2

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Zdravím,
už sa cítim jak pokazené rádio, ale tu to snáď nebudete prehliadať :)
Máte v pláne spraviť niečo s naspawnovanými barbarkami na 98? :)
došlo vám asi 20 reportov na support, ktoré ste sa všetky rozhodli odignorovať a keď už sa niekto ozval tak napísal "situáciu monitorujeme"...
No monitorujete a monitorujete a stále nič nerobíte :)
Už to začína byť otravné ale vytvárate precedens, ktorý skončí tým, že aj nám "náhodou" naskáče 500 barbariek v zázemí :)...
Asi sa budeme nachádzať v novom "baby boome" hráčov a omylom všetci za 5 hodin skončia :/...

Hlavne mi sem neodpíšte, že máme podať dotaz na support, pretože ako som povedal, je ich tam 50 a 99% ludí nedostalo žiadnu odpoveď :))
tik tak

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
95
Byl jsem se tam schvalne na to podivat a zabralo mi to jeden pohled na mapu, abych to uvidel. A asi to vidi vsichni krome supportu. Jestli neumreli, proveruji dodnes.

Matkolol2

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Pre adminov -

549|450

Pozrite sa v okolí :).
a to je len časť tých vesiek :)

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
95
Aha, tak to si nerozumime. Predpokladam, ze tadyto jsou vasi spojenci, ze ti nevadi, ze pred 30 minutami tam bylo 0 barek a ted jich je tam 20 a celkove je tam az absurdne neprirozena hustota vesnic.

Ezio Auditore

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
99
Však co řešíte, vidíte že supportu porušování pravidel nevadí a tím pádem to je zelená pro všechny ostatní ne? :D směle do toho :D ale supp je pak schopný zabanovat hráče co si spawne 1 vesnici, ale těch dalších 200 tam klidně nechá :D Z čehož vyplývá, že když už podvádět, tak hlavně pořádně a ve velkým :D