• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Pozvání hráče do hry

  • Zakladatel vlákna DeletedUser36491
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser36491

Guest
Pozvání hráče do hry

Chcete pozvat své kamarády do této hry a chcete také, aby byli blízko Vás?

Pokud pozvete do Divokých kmenů své kamarády, oni se přidají do hry přes Váš odkaz a nahrají alespoň 500 bodů, dostanete za každého z nich zdarma prémiový účet na 5 dní.
Upozornění: Pro získání bezplatného prémiové účtu musí mít hráč nově vytvořený účet. Tato možnost se nevztahuje na hráče, kteří již v minulosti hráli na některém z jiných světů.


Jak na to?
  • Jděte do sekce Nastavení - Pozvat hráče a do kolonky zadejte e-mailovou adresu svého kamaráda a klikněte na Odeslat. Kamarád obdrží e-mailem pozvánku do hry s odkazem, který jej, pokud přijme, posléze umístí poblíž vás, abyste mohli v boji lépe spolupracovat.
  • Do hry lze také pozvat hráče, se kterými jste již hráli na jiném světě.
h-gcpfv277.png
Pozvání hráče do své blízkosti
Pokud chcete pozvat hráče do své blízkosti, musíte kolem své vesnice mít barbarskou vesnici. Následně musíte jít do "Nastavení - Pozvat hráče". Pokud máte více vesnic, z rolovacího menu vyberte vesnici, u které se Váš kamarád objeví.

Pozvat kamaráda lze také přes barbarskou vesnici. Klikněte na barbarskou vesnici, a následně pozvat hráče.

Pozvat1.png


DK Wiki

Tento článek naleznete také na naší DK Wiki » Pozvání hráče do hry.​
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru