• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Prodloužení Countdown TAJEMSTVÍ

DeletedUser11059

Guest
DJachym ... myslíš, že pro dobrý kmen je udržet měsíc tajemství nemožné? Že se to dá zvládnout jen po dobu 48h? Nebo věříš tomu, že kvalitní kmen ho udrží nejen po dobu dvou dnů, ale i déle?
Jenom uvažuji, jak si přeješ. A má úvaha mě vede k tomu, že kvalitní kmen by to měl vydržet rozhodně i nějaký ten týden.
 

DeletedUser

Guest
Taky se vyjádřím....
Drželi jsme tajemství 48 hodin a byla to fakt fuška...některý jsme přitom přišli i o vesnice...
Ale prodloužit by se to mělo....týden je málo,protože když ostatní hráči na zabetonované tajemství pošlou útoky,které jim tam padnou,tak už tam víc poslat nemúžou....jedině ten útok vyrekrutovat a poslat znovu.....Tak na 20 dní....

Osobně si však myslím,že takový svět s tajemstvím se nedohraje ani za 10 let...
Zlatých 80% všech aktivních vesnic:Dbez tajemství
 

DeletedUser

Guest
No radšej by som sa vratil k staršiemu ukončenia sveta, teda ovladať 80% alebo 75% sveta . Ale možno to zmenšiť n a cc 60% po dobu cc 30 dni .

Ale pochybujem že sa vratime k tomuto ukončenia sveta . Takže čo sa tyka udržania tajomstva, myslim že 20-30 dni by mohlo stačiť :)
 

DeletedUser

Guest
DJachym ... myslíš, že pro dobrý kmen je udržet měsíc tajemství nemožné? Že se to dá zvládnout jen po dobu 48h? Nebo věříš tomu, že kvalitní kmen ho udrží nejen po dobu dvou dnů, ale i déle?
Jenom uvažuji, jak si přeješ. A má úvaha mě vede k tomu, že kvalitní kmen by to měl vydržet rozhodně i nějaký ten týden.

Ne to nemyslim,že je to nemožné,ale zase jde do vás mnohem více hráčů,na svět s tajemstvim je trochu rychlejší jak 80% procent světa,ale zase dávát lhůtu víc jak měsíc...to si budete muset více zabojovat,aby vás hned během týdne nezabrali,já jsem to asi špatně napsal...že držet tajemství déle než měsíc bude těžké,jde o to zvážit ty pro a proti, podle mě tak 2-3 týdny,ale jde o to,jak to bere každý,je mi jasné,že konečné slovo bude mít Support,jen aby pak doba na udržení tajemství nebyla třeba 3-6 měsíců,ale jak řikám,jde o tom,jak to každý vidí :)

Ještě bych rád dodal,že udržení tajemsví na 24 hod,nahrálo na S24 pro rychlé vítězství.
Pokud by to bylo déle tak by si museli mnohem víc zabrat,aby to udrželi,takže jenom zvýšení timeendu=delší doba,aby získali všechny tajemsví,
protože když chcete udržet 12 tajemsví,po dobu třeba 2 týdnů,tak jim musí být jasné,že musí mít třeba více jak 5%-10% světa(nevim kolik měli na S24),takže těch 48 hodin nahrávalo rychlému vítězství,když se zvýší doba timeendu tak rovnou bude trvat déle,než získají tajemsví,aby věděli,že ho udrží.
To je pouze můj názor,nevim jestli to tak funguje,ale podle mě ano.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser34733

Guest
ja len nechapem preco a naco tu tolko diskutujeme a preco sa hracom neponuknu svety s roznym nastavenim napr. a hraci si vyberu na ktori sa prihlasia:
1, rychly svet - rychlost 2, pocet clenov kmena 99, ovladanie 50-60 percent dedin sveta, prip. bodov, time end tyzden...
2, stredne rychly svet - rychlost 2, pocet clenov kmena: 59 alebo 69, ovladanie 70 percent sveta, time end 2 tyzdne...
3, pomaly svet - rychlost -1, pocet clenov kmena 50, ovladanie 80 percent dedin sveta, time end mesiac ...

alebo:
- rychly svet- tajomstva 12/24, rychlost-2, pocet clenov kmena 99, odpocet - 48 hodin
/teda vieme ze skonci do polroka, 3/4 roka ako s24, ale tam by som uz ho blokol po par mesiacoch aby tam nesli novi hraci, my sme prisli po 3 mesiacoch po zaciatku sveta, svet sa hral od novembra a my sme zacali hrat koncom januara/zaciatok februara, hraci nasho kmena, kt. trval 6 mesiacov a ukazalo sa to pre nas ako velky hendicap/
- stredne rychly svet - 12/24 tajomstiev, clenov kmena 60, rychlost -2, odpocet - 2/3 tyzdne
- pomaly svet - 15/24 tajomstiev, rychlost -1, v kmeni - 50 hracov, odpocet -mesiac

... osobne sa mi ale TAJOMSTVA NEPACIA ! ....
lebo svet sa da nastavit, rychlost ukoncenia, bez tajomstiev... vid hore.... a zda sa mi, ze ten napad s tajomstvami je nedomysleny... ... umiestnenie tajomstiev - ich rozmiestnenie, presuvanie - cestovanie tajomstiev, kopie tajomstiev a pod. ...

DK sa dali hrat aj bez tajomstiev a daju ... a ide len o nastroje ake pouzije IG pri nastaveni sveta bez tajomstiev ...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Je pravda,že ten kdo se třeba nemohl přihlásit hned po začátku světa(třeba byl nemocnej,na dovolený atd.) a přihlásil se třeba po týdnu,tak už vyhrát nemohl,protože na kraji mapy,tajemství nebyli.To by podle mě taky bylo potřeba nějak vyřešit.
 

DeletedUser35417

Guest
Myslím že by bylo ideální to prodloužit na 1 měsíc a myslím, že by bylo dobré udělat to tak, že ten hráč co má tajemství musí být minimálně dva týdny v kmenu ...
 

DeletedUser

Guest
podle mne je to uplne na ...... svet s tajemstvimi hraji naposled neb je to cele stavene natom ze se hraci nebudou az tak domlouvat ale myslim ze opak bude pravdou ted budou taj i tady a myslim ze ikdyz to prodlouzi na 14dni tak stejne je strasne hodne prumernych hracu co nikdy nemaj za normalniho nastaveni tj ovladnuti mapy sanci vyhrat svet a tady se a tim si sem jist klidne pridaj k kmeni i byt jako kmen co jim pomuze a pak vpodstate jsou taky vitezi.

Sem sakra zvedav jak dlouho to bude trvat tady nez to nekdo nashromazdi mam ale takove tuseni abysme netrhli rekord cili aby tu nebyl konec jeste driv nez na 24sv.
 
Nahoru