• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Prodloužení Countdown TAJEMSTVÍ

DeletedUser11059

Guest
Podmínky pro vítězství ..... Kmen má 12 jedinečných tajemství po dobu 720 hodin (čili 30 dní)
 

DeletedUser

Guest
No muj nazor je ze to mohlo byt i vice klidne ja bych se nebal i cca 2 mesice dat ale i toto staci mnelo by to stizit hru vynalezavcum co se domluvi diky aspon za toto :hi:hi:hi
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser31841

Guest
Prodloužení

Takové ankety jsou k ničemu ,většina lidí nemá vůbec představu o co jde.Jestli má být doba udržení všech 12 tajemství šancí pro zbytek kmenů ,aby konec světa nebyl ,tak nějaká lhůta 14 dnů ,měsíc je nedostačující!!!Kmen který vlastní 12 tajemství a spustí odpočítávání konce světa si už dopředu zabetonuje svejch pár vesnic ,kdežto zbytek světa bude nepřipraven.Jen kolik hodin -dní potrvá ,než se zbytek světa domluví na společné strategii? Kdo již pár let kmeny hraje ,tak ví ,že se stejně všichni ani nezapojí.A teť si položme otázku-kolik vesnic vlastně musí vítězný kmen chránit-bránit?Mnohá tajemství bude mít vítězný kmen ve 3 i více kopiích .2 kopie jednoho typu tajemství mohou klidně oželet.Takže se bude bránit jen pár vesnic .
Má li zbytek světa mít šanci, zabrat jednu z pár zabetonovaných vesnic ani měsíc na to nestačí.Jedna vlna čistek ,ani dvě to nevyřeší.Jen cesta do cílových vesnic potrvá třeba 5-7 dní ,kde je obnova army z nuly na plnej selák ani nepíšu.
Podle mě by bylo fér ,kdyby se udělala anketa mezi hráči co zůstali mimo tzv. vítězný kmen .Dva dny po zažádání kmenem který vlastní všech 12 tajemství o ukončení světa ,by se udělala anketa jak dlouhý limit na to chtějí ,s nějakým rozumným stropem,třeba 6 měsíců.Dva dny proto ,aby měli čas se domluvit co vlastně chtějí ,třeba nebude už ani zájem ,nebude v řadách soupeřů sílá chtít něco na ukončení světa měnit ,něco dobývat.Hlasovat by měli mít právo jen hráči dejme tomu nad 1 mega ,hráči kteří mohou něco ovlivnit svou hrou .Hrači kteří se svým přičiněním mají šanci dostat do budoucího vítězného kmenu.
Celou dobu co S-25 hraju jsem neviděl žádný větší boj o ves s tajemstvím.Skoro vždy ho zabere aktivní hráč u kterého se na mapě ta ves objeví ,ves si podpoří (nebo kmen podpoří) a tím to hasne.Nejvíc tajemství mají kmeny co obsáhnou největší území a co nejlépe ovládají strategii námluv.Žádný velký válčení ,lepší je do kmenu přivést bohatou nevěstu -ženicha:)
Proto bych rád na konci světa zažil ,co je to společně bránit ,nebo dobývat takové vesnice.Chtěl bych vidět kolik podpor a kolik útoků padne 3:)
 

DeletedUser30368

Guest
bandy...jen návrh, co až bude nějaký kmen mít hodně tajemství, tak mít rychlou domluvu se všemi kmeny? :)...tajné koalice by zde stáli za úvahu, i když osobně jsem proti koalicím, ale v extrémních případech i nepřátelské kmeny by měli mít jasně ustanoveno, že se všechny války pozastaví, když bude mít jeden kmen např. 10 tajemství :) nebo Vás někdo vyklepne jako na 24 Boris a spol. :hi
 

DeletedUser31841

Guest
Toto se nedá uhlídat. Kmen který má třeba jen 7 tajemství může po osobních domluvách udělat v jeden den nábor pár jednotlivců a sbírka 12 taj. je komplet.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser30368

Guest
Tak si ty hráče s tajemstvími uhlídat :) Vše je o domluvách a loajalitě :)
 
Nahoru