• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

První jarní den - zároveň poslední den

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser42817

Guest
Ve vesnici m.terminator nebyl první jarní den zrovna dvakrát nejštastnější. Ikdyž si vesničané celou zimní dobu mysleli, že by tání sněhu, pomalu se klíčící rostliny mohly protivníka ovlivnit, tak se mýlili.
Hnedka po prvním jarním dnu začalo hrozné období pro vesničany, nevěděli co si počít, zda prvně zasadit pár semínek aby byly suroviny, či naverbovat nějakou další armádu aby jim pomohly suroviny uchránit.
Každopádně než se rozmysleli, už přišli o hradby. Příchod slunce, dešťů a větrů pomohly, aby hradby spadly téměř okamžitě.
Vesničané nevěděli co si počít, jediné co jim přišlo normální je zajít si do hospody na pár piv a poklábosit o budoucnosti vesnice m.terminator, společně se shodli na tom, že tato vesnice už bohužel nemá šanci se ubránit a po pár pivách šli vesničané zpátky do vesnice - co uviděli to je zničilo.
Zrovna si vojáci, řemeslníci a sedláci pohodlně kráčeli do svých domovů, tak uviděli, jak jim před očima dobyli jejich jediný domov. Nastalo smutné období, nezmohli se na nic, takový konec nikdo nikdy nechtěl.
Rozhodli se, aby si zkusili založit novou menší vesničku, s menší úrodou ale pokusí se jednou zase dostat tam, kde byli po celou zimu!
Držte palce, ať se jim to povede!
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru