• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

pu prevod chyba

DeletedUser37915

Guest
Zdravím

Chcel som si prevodom kupit pb (8500) za 79,99 na svete cz28. Ešte som to nerobil a tak som si proste nastavil SR a previedol peniaze. Avšak potom som zistil že som namiesto xx,99 poslal xx,90 tak som poslal aj 0,09. Na druhý den som zistil ze 0,09 nepreslo a tak som to poslal znova. Ako by to nestacilo zistil som ze som to mal poslat nastavením ceská republika. Premiove body pravdaze doteraz nedosli takze by som bol rád keby som to mohol vyriešiť ale support nefunguje. Preto by som potreboval vediet koho mám kontaktovať lepšie povedané komu mám napísať aby som to už konečne vyriešil.

Dakujem
 

DeletedUser16561

Guest
V každom prípade odporúčam napísať ticket. Na fóre Ti nemá kto s tým pomôcť. Takže napíš ticket, popíš kde máš problém a bude sa to riešiť. ;)
 

DeletedUser37915

Guest
Okey napíšem teda ticket ale som zvedavy ci mi niekto odpovie nakolko support sa rozpadol.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
A k tomu jsi došel jak, že se support rozpadl? Pouze někteří odešli, ostatní pracují dál. Ticket systém již od 3. září funguje - viz informace zde.
 
Nahoru