• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Rozdíl mezi dynamickými a manuálními skupinami

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Moc pěkný návod, budeš-li chtít, můžeme tvé video prezentovat i na oficiálních facebookových stránkách hry, kde si jej mohou shlédnout i ostatní hráči Divokých kmenů.
 

DeletedUser37060

Guest
návod naozaj skvelý :) Sám by som to lepšie nespravil :)
Avšak, dozvedel som sa veľa vecí, ktoré ma ako diváka (poslucháča) absolútne nezaujímajú :D Ale to len tak bokom. Návod je fakt skvelý :great
 

DeletedUser37830

Guest
Ahoj,
je to super iniciativa která určitě bude pro 1% hráčů užitečné ale pro zbytek je to jako házet hrách na zeď. Dělal sem sám návody na kmenové forum s vysvětlením proč by bylo dobré to mět tak nastavené a je to uplně k ničemu když samotní hráči jsou super a nepotřebují nic vědět od lamy (mě).

Je to pro tebe teď nevýhoda protože jsi ukázal učet na kterém hraješ a tak někteří hráči využijí infomací které jsi dal. Souřadnice vesnic ve skupině kde nic nemáš podle seláku, kde máš špehy, jaké máš rozložení na mapě atp.

V manuální skupině je dobré mít základní skupiny " obrana", " útok ", rozdělení oblastí " zázemí ", " hranice A ", " hranice B " atd. Pokud někdo rád přehledné hranice tak si udělat skupiny 2SD,3SD,4SD,5SD,10SD,20SD,30SD atd. a přes náhledy jednotek pěkně vidíte ve vesnici kolik je tam deff, kolik je potřeba doplnit a popřípadě odesílat přebytky zpátky.

V dynamické skupině jste omezeni jen svou představyvostí:
Filtr na plné utoky doma přichystané k odeslání.
Filtr na vesnici pod utoky bez příchozích podpor.
Filtr na stahovani podpor např. > 2000kopi a 2000 meču
Filtr na šlechtu, vlajky atd.
Filtr na plné SD = ražba všech mincí.
Filtr na budovy které nejsou dostavěné ( hradby ).
Filtry na všechny možné doplnění pro vlastní snadné ovládání účtu.

Pozor na první kolonku " Vojenský typ " - počítá pouze obrané/útočné číslo jednotek které jsou ve vesnici. Stává se že vám označí obranou/útočnou vesnici i když je to právě naopak.

Mapa:
Označení graficky na mapě je snad známé a dynamické skupiny tomu přidávají doopravdy na přehlednosti kdy vidíte všechny šlechtice a fullky k dispozici, tam kde potřebujete doplnit obrany nebo naopak stáhnout zbytečné přebytky.

Myslím že se dynamické skupiny ještě doladí a bude tam pár dalších možností rozdělení skupin.

Přeji hodně úspěchu a kdyžtak mě kontaktuj a můžeme o tom pokecat.

S pozdravem

tornado12
 

DeletedUser37060

Guest
no hej, ale to už je čo za trolov, ak fakt zneužijú tento skvelý návod na niečo, k čomu nebol určený.
Tí by si mali hlavne vstúpiť do svedomia, pretože kto nevie čestne ani hrať, nemôže ani čestne žiť...

A hoci je to obraz materialistickej spoločnosti, stále sú na Zemi pánmi ľudia. Tak sa podľa toho aj patrí správať...

No a keď si to načal tak z ostra, ono vlastne neexistuje naprosto dokonalá šablóna pre skupiny. 100 ľudí dosiahne 100 rôznych výsledkov zo 100 rôznymi stratégiami. Takže je aj 100 druhov skupín ;)
Ja som videl niekoľko, a pravda je že sú si podobné a niekto identické. Ale nikdy v živote nenarazíš na 2 ľudí so stejným štýlom hry a skupinkovania. Ak hej, tak je to nastopro multiúčet ;) a to treba hlásiť :D
 

DeletedUser40729

Guest
ahoj,

na facebook to klidně můžete dát, s tím, že to může o mém účtu ledacos říct vím, počítám s tím a vzhledem k situaci na daném světě jsem se rozhodl, že mi to nevadí a zneužít se toho v této chvíli nijak téměř nedá.(leda že bych tam chodil jednou týdně) :D I když nikdy neříkej nikdy...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser41657

Guest
Návod pěknej, sám jsem na to koukal než jsem se ve skupinách začal víc hrabat. Jediný s čím zásadně nesouhlasím je mít vesnice kde děláš jen luky. Dej si do simulátoru obránci s hradbami lvl dvacet a vírou 5000 luků. Pošli na to 500 luků na koni z víry a máš po lučistnících zatímco těch na koni umře 412. Podotýkám že ani není zapotřebí beranidel, aby snížily efekt hradeb. Stavět je jednu jednotku je holej nesmysl (kromě katů). Jinak je lepší mix - každá jednotka kryje slabinu tý druhý...
 

DeletedUser40729

Guest
Ano

Ahoj, po roce dalšího hraní s tebou musím souhlasit :)
 

DeletedUser27494

Guest
Zdí se mi ýe máš moc podrobně rozdělené skupiny vesnic až moc podrobně a úpřímně
nevyznal bych se v tom kdybych ti vzal zástup,nebo minimálně dlouhou chvíli by mi trvalo než bych pochopil co k čemu je,
možná ti to tak vyhovuje, proto to nekritizuji,ale mne se to zdá zbvytečně moc složitý, je to snad jen můj názor?
Já to mám na po letech zkoušení co potřebuji a co ne takto a úplně mi to stačí:
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru