• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Rozloučení s hráči

DeletedUser

Guest
Vážené hráčky, vážení hráči!

Dnes je poslední den, kdy píši z pozice co-admina. Od zítra - tj. 15.8.2013 se budu řadit mezi běžné hráče/uživatele. Odcházím z pozice co-admina a odcházím i z týmu.Věřím, že se najdou tací, kteří dokáží ocenit můj přínos do hry, na druhou stranu jsou i tací, kteří můj odchod uvítají. Ať patříte do kterékoliv skupiny, tak vám přeji hezký zbytek hraní a užívání si zábavy. Prosím zanechte vulgarit - ukazujete tím svou "vyspělost", ale prosím módy o ponechaní kritiky - i to k tomu patří.

Abych předešel spekupacím, tak napíši důvod mého odchodu: Byl jsem odejit. Není třeba se obávat, že by důvodem bylo něco z české verze kmenů. Důvodem byla má slabá komunikace se zbytkem komunity ve zbytku světa - na skypu, foru, mailovou formou,... Pokud znáte někoho, kdo tvrdí, že napsal stížnost na vedení firmy - nemějte mu to za zlé. Ať tak opravdu učinil, nebo ne, nemělo to na této situaci vliv.

Malá rada na závěr - v nějaké době patrně přijde někdo, kdo mě nahradí. Momentálně nevím o tom, že by někdo takový byl, kdo zaujme mé místo. Ale pokud chcete něco prosadit, zkuste to ve chvíli, kdy přijde. Jak se říká: "Nové koště dobře mete"

Mějte se rádi a užívejte si hru. Nevšímejte si těch, kteří si užívají popichováním ostatních.

S pozdravem
Sonik (zatím co-admin)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Prostě odcházím, mějte se :D:D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser3219

Guest
Děkuji vám všem za spolupráci. Hráčům za jejich zájem a vytvoření opravdové herní komunity. Bez vás by hra nebyla ničím. Členům teamu za jejich dobrovolnou, obětavou a neplacenou práci. Bylo mi ctí se s vámi podílet na této hře.

Odcházím z důvodů celkového vyhoření. Cítím, že už nemám ten potřebný drive pro jakékoliv změny a potřebuji si od kmenů důkladně odpočinout.

Přeji všem hodně štěstí a radosti u Divokých kmenů

betkapetka
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Hukk odchází

Všem hráčům kteří si mě pamatují i těm kteří už neví kdo je Hukk (hráč svět 4, kmen Witr, poté cheat a pak ten "zlý" Hukk) přeji hodně štěstí ve hře, vyhraných bojů a získaných vesnic bez podvodů a vulgarismů a také pohodu v reálném světě.

S úctou Vaše bývalá hlavní cheathunterka Hukk

Ája
 

DeletedUser3

Guest
Vážené hráčky, vážení hráči,
kolegyně a kolegové,
kamarádky a kamarádi,


jsem tu s vámi od 21. října 2007, kdy jsem nastoupila na pozici administrátorky pro CZ. Dala jsem hře jméno Divoké Kmeny.

Byla jsem u toho, když se otevíral svět 1 a pomalu se plnil hráči. Byla jsem tu, když se spouštěly dva světy na jednou.

Byla jsem tu, když přišel do hry Paladin a kostel. Zakládala jsem server pro speed. Byla jsem tu, když hra byla v rozkvětu a Divoké Kmeny hrálo 360.000 hráčů.

Pořádala jsem pro Vás srazy, kde jsem měla tu čest Vás poznávat osobně.

Zodpověděla jsem nespočetně dotazů a řešila jsem nespočetně problémů.

Vždy jsem jednala s citem a dle svého nejlepšího přesvědčení. Fair-play bylo u mě vždy na prvním místě.

Zítřkem oficiálně skládám funkci a odcházím z pozice hlavní administrátorky a loučím se s Vámi.

Všem z celého srdce přeji jen to nej, nechť se Vám daří nejen ve hře, ale hlavně v reálném životě, který je ze všeho nejdůležitější.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser30368

Guest
Zdravím Vás,
i já odcházím, nebyl jsem v týmu žádnou extra dlouhou dobu, ale musím říci, že i tyto zkušenosti jsou skvělé, jako i lidi se kterými jsem zde byl. Chci poděkovat nejen lidem v týmu, ale i hráčům, co na toto fórum přispívají. Děkuji a nadále zde budu jako rekreační uživatel fóra. Proto se loučím jen na chvilku.

Nejvíce díků ovšem musím napsat hráči drekt. Díky můj slovenský kolego. :hi
 

DeletedUser3

Guest
Dále se s Vámi loučí cheathunter Navi a General Support Sadloš.
Doufám že ještě dodají své rozloučení.
 

DeletedUser34010

Guest
Též bych se rád rozloučil. Hraji Divoké kmeny téměř od jejich úplného začátku. A skončím se světem jedna kde jsem začínal.

Bohužel s koncem světa jedna cítím že moje nadšení a vůle k Divokým kmenům končí společně s Jedničkou. S novým vedením jistě přijdou změny a na ty jsem již příliš herně stár. Proto odejdu společně s kolegy.

S úctou a přáním úspěchů ve hře i v reálném životě se s Vámi loučím.


Morybund
 
Nahoru