• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Síň slávy - Svět 30

DeletedUser35385

Guest
Inak už dávno na tomto svete hráč získal 500 000 bodou. A nemáte to doplnené. A dalej kmene majú viac ako 5 000 000 bodou. Ani to nieje doplnené.
 

DeletedUser36491

Guest
Všechny informace doplněny.
Všem kmenům a hráčům, které jsem doplnil, gratuluji za celý DK tým.

Prosím, nahlašujte zde ty, co sem patří! :D
 

DeletedUser

Guest
máte tam chybku :) kmen zlouni nemůže být první kmen co dosáhl 5 milionů bodů, 5mil dosáhli 1.8.2013 zatímco VAL 5mil. dosáhl skoro o měsíc dřív.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Přátelé, veškeré poznámky o skromnosti, neskromnosti a podobně jsou zde naprosto nepatřičné, a opravdu budou mazány. To, že hráči nahlásí milníky, které dosáhli, to není jejich vychloubačnost, ale je to ohleduplnost k naší práci moderátorů. Někdy postě opravdu je taková situace, že nemáme čas každý den sledovat změny žebříčků ve světech, a tak docházelo k případům, kdy nebylo možné jednoznačně určit, komu to prvenství patří. Proto témata Síně slávy, byla otevřena, aby se do nich dalo přispívat a mohli jste nám to napsat.

Nezneužívejte toho, nepište sem, co sem nepatří.

Za všechny moderátory Vám děkuji
 
Nahoru