• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Síň slávy

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
25
„Ti nejlepší z bitevního pole se rozhodli, že sepíší dějiny tohoto světa!“

Hráčská síň

Hráč, který jako první dosáhl : (body: hráč - kmen)

Útočný rank (body: hráč - kmen):

Obranný rank (body: hráč - kmen):

Jako podporovatel (body: hráč - kmen):

Celkový rank (body, hráč, kmen):

Kmenová síň

Kmen, který jako první dosáhl : (body, jméno - tag)

• 50.000 bodů:"PLÁN B (PLAN-B)"
  • 100.000 bodů:"PLÁN B (PLAN-B)"
  • 250.000 bodů: "PLÁN B (PLAN-B)"
  • 500.000 bodů: " PLÁN B (PLAN-B)"
  • 1.000.000 bodů: "PLÁN B (PLAN-B)"
  • 5.000.000 bodů: " Pekné Kvety (1:30)"
  • 10.000.000 bodů: " PLÁN B (PLAN-B)"
  • 50.000.000 bodů: "Pekné Kvety (1:30)"
  • 75.000.000 bodů: " ... (...)"
  • 250.000.000 bodů: " ... (...)"
  • 500.000.000 bodů: " ... (...)"
  • 750.000.000 bodů: " ... (...)"

Útočný rank (body, jméno - tag):

Obranný rank (body, jméno - tag):

Jako podporovatel (body, jméno - tag):

Celkový rank (body, jméno - tag):

Pokud máte dotaz k síni slávy, nebojte se zeptat a napsat zde do tématu! Děkujeme.

Aktuální pořadí (hostovací přístup) najdete ZDE
Aktuální nastavení světa najdete ZDE
Aktuální stav světa najdete ZDE

Naposledy upraveno:

Fenx

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
k síni slávy musí existovat i protipól a osobně ho na každém světě postrádám. Za mě by to byla síň zrádců a je dobré vědět pro hráče kdo má jaký charakter a kdo jakou strategii, aby se s tím dalo dále počítat.

Tedy za mě síň zrádců:

Zrádci hráči:
  • xXxLaSoxXx
  • Warlorde
  • Aegwiinn
  • Dreamer
  • Demontes
  • Obito Uchiha
  • dede53
  • sveee

Kmeny které zradili své spojence:
  • BEST

Samozřejmě tento seznam je otevřený a je vítán každý, kdo doplní jména.

Naposledy upraveno:

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
25
Nechci je obhajovat, chapu ze zrada muze bolet, ale nehrajeme the sims, ale strategickou hru, kde vítěz muze byt jen jeden a je jen na kazdem jakou si zvolí cestu, jestli bojem, nebo lsti.

Ve squid game taky hlavního hrdinu zradil jeho nejlepší kamarád.

Jako jeste bych pochopil treba multiucty, ale špehy atd, to bylo vzdy a vzdy bude.

(Pisu z mobilu)

vojtiman

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Oldo, lest je jedna věc, ale třeba xXxLaSoxXx (Akanno) a Warlorde (Bull) jsou mulťáky, které u nás byly nastrčené, bohužel jsme to tehdy nevěděli, teď už jsme moudřejší.

A za mě teda je dobrý tyhle informace provařit a vypsat, kdo je kudla, mulťák a krysa.
Třeba to někomu pomůže při příštím rozhodování, s kým hrát další světy.

Fenx

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Nechci je obhajovat, chapu ze zrada muze bolet, ale nehrajeme the sims, ale strategickou hru, kde vítěz muze byt jen jeden a je jen na kazdem jakou si zvolí cestu, jestli bojem, nebo lsti.

Ve squid game taky hlavního hrdinu zradil jeho nejlepší kamarád.

Jako jeste bych pochopil treba multiucty, ale špehy atd, to bylo vzdy a vzdy bude.

(Pisu z mobilu)
me nejde ale o to ty lidi odsoudit jak hrajou, ale upozornit na to jak hrajou. Já jim nijak nebránim v tom bejt zrádce. Ale zároveň mě nikdo nemuže přece zakázat upozornit na to, že ty lidi jsou od podstaty zrádci, :D To je point toho příspěvku. a bude to point asi i na na dalsich svetech :D pokud teda supposr zacne pracovat likvidovani praktik, ktere jsou zakazane a dalsi svety pujdu... :(

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
75
Oldo, lest je jedna věc, ale třeba xXxLaSoxXx (Akanno) a Warlorde (Bull) jsou mulťáky, které u nás byly nastrčené, bohužel jsme to tehdy nevěděli, teď už jsme moudřejší.

A za mě teda je dobrý tyhle informace provařit a vypsat, kdo je kudla, mulťák a krysa.
Třeba to někomu pomůže při příštím rozhodování, s kým hrát další světy.

Pleteš si lidi co předali účty enemy a mulťaky.To že ti nekdo da účet,kterej pak hraješ přes vpn je dneska bohužel dost běžný.

Nasazený mulťaky byli jen v rzk a nějakým kmenu u nich a to na začátku.

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Pleteš si lidi co předali účty enemy a mulťaky.To že ti nekdo da účet,kterej pak hraješ přes vpn je dneska bohužel dost běžný.

Nasazený mulťaky byli jen v rzk a nějakým kmenu u nich a to na začátku.
Tak hlašte je to porušení VOP innogames

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
129
prosím tě, vytetuj si VOP innogames třeba na ruku s tím jak o tom pořád meleš, sám jsi porušil všechny pravidla tohoto fóra a utíráš si nimi pravidelně zadek... pokud to nejsou schopní dokázat tak se nic nestane, i když si to můžou myslet, já jsem několikrát měl nabídku abych si zahrál na světě kde jsem vůbec nebyl, právě protože takhle někdo skončil byl ochotný předat svůj účet někomu kdo by tam šel aktivně hrát, takže mi kamarádi psali jestli si nechci zahrát na nějakém rozehraném účtu se stovkami vesnic :D

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
prosím tě, vytetuj si VOP innogames třeba na ruku s tím jak o tom pořád meleš, sám jsi porušil všechny pravidla tohoto fóra a utíráš si nimi pravidelně zadek... pokud to nejsou schopní dokázat tak se nic nestane, i když si to můžou myslet, já jsem několikrát měl nabídku abych si zahrál na světě kde jsem vůbec nebyl, právě protože takhle někdo skončil byl ochotný předat svůj účet někomu kdo by tam šel aktivně hrát, takže mi kamarádi psali jestli si nechci zahrát na nějakém rozehraném účtu se stovkami vesnic :D
Tak zprávu nahlaš a bude to

Fenx

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Ale tak pánové. Já to tu nevytvořil kvůli tomu, aby jste/jsme se tu hádali o porušování pravidel i když třeba vím, že tu teď někdo nemá pravdu... Já chci jen upozorňovat na lidi jejichž přirozenost je zrada :). Ale ona není zrada jako zrada... někdy to může být i velmi zajímavé a to jak na naší, tak na druhé straně. Nic méně když někdo má zradu jako styl hraní, pak je rozumné na to lidi, kteří třeba začnou hrát a toho člověka vezmou do kmene s nějakou nadějí, že jim pomůže a on je pak zradí protože to je jeho role v téhle hře vždy, tak to je pak hra na prd a jen to lidi otráví... :) Nemám ambici tu lidi vychovávat. Mám jen ambici na některý lidi upozorňovat.
Nic víc, nic míň :)